Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Thursday 24 November 2016

NYX Liquid Suede Cream Lipstick 21 Brooklyn Thorn

Bok!

Nakon duuuuge i nenajavljene pauze evo mene s postom o jednom prekrasnom ruzu koji sam jednostavno morala objaviti na blogu jer sam odusevljena kako mi stoji iako nisam neki ekspert za precizno nanosenje jakih boja ali zbog ovakvog efekta sam spremna vjezbati! :)




NYX Liquid Suede Cream Lipstick ruz u nijansi 21 Brooklyn Thorn upao mi je u oko kad sam s mamom proucavala ponudu Dublinskih drogerija. Za cijenu manju od 10 eura isplatilo se dati mu priliku pogotovo nakon svega dobrog sto sam procitala o ovoj liniji ruzeva.



Pakiranje ruza je jednostavno, dolazi u kolicini od 4ml, susi se u polumat zavrsnicu i postojanost mu je solidna, ne zavidna, bez jela i uz pice, oko 2 do 3 sata dok hranu, pogotovo masniju, nece prezivjeti. Sasvim se lako skida micelarnom otopinom, cak i vlaznom maramicom.


Ovalna cetkica omogucava prilicno precizno nanosenje medutim kao pocetnici u nanosenju tamnih boja pri nanosenju mi je u pomoc priskocila olovka, hvaljena Rimmelova olovka u nijansi 047 Cappuccino. Olovci cu nekoliko rijeci posvetiti u nekom drugom postu ako me vrijeme i vremenske prilike za slikanje u Irskoj posluze.

Boju ruza opisala bih kao smedu s primjesama ljubicaste koja divno ide uz svaki jesenski look a svojom hladnocom pridonosi dojmu bijeline zubi sto mi je kod ruzeva za usne najvaznija stavka jer muku mucim s zuckastim zubima.

Nema do swatcha kao sto je prikaz na usnama tako da vas ostavljam sa slikama uz iskrenu preporuku cijele ove linije ruzeva ponajprije zbog prekrasnog izbora nijansi, pristupacne cijene i ugodnog osjecaja na usnama uz mat efekt.








Jeste li isprobale neki od NYX ruzeva? Usudite li se nositi tamne nijanse na usnama?
Hvala vam na citanju i nadam se da se vidimo uskoro s nekim novim postom!

2 comments:

  1. Prekrasan je i prekrasno ti stoji! <3 Inače, i ja obožavam ovu liniju tekućih ruževa, ne smeta mi to što nisu najtrajniji na svijetu, zauzvrat su vrlo ugodni :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno! Istina, uopce nemam srca cjepidlaciti kad su bas posebni :))

      Delete