Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Saturday 26 November 2016

Zara Parka

Bok!

Danas sam s vama odlucila podijeliti nesto sasvim netipicno za moj blog a to je odjevni predmet! Prekrasna maslinasta parka iz Zare s mekim i toplim leopard printom na podstavi koja mi je uljepsala jesen. Trgovine su preplavile jakne ovakvog kroja ali taj print ju je na neki nacin istaknuo od ostalih pa sam pala na trend. Jako mi je bitno to sto je otporna na vjetar i vodu kojih u Irskoj ima prilicno, obilno i cesto a ja ne namjeravam odustati od setnji sa svojom brand new djevojcicom. :)


Moja jakna je u velicini M koja je prilicno komotna a u struku se moze stisnuti trakicama cime vas jos ljepse ugrije. Vazno mi je da je malo veca kako bih mogla bebu nositi u marami i zakopcati jaknu da ju dodatno zastitim od hladnoce i vjetra. Kapuljaca je mozda veca nego sto je potrebno ali kad stavim kapu ne pada mi preko ociju a takoder ima opciju zatezanja. Najzanimljiviji detalj je traka s unutarnje strane koju mozete prebaciti preko tijela (nesto poput pojasa u autu) i jednostavno skinuti jaknu koja ce nastaviti visiti na vama sto je super prakticno kad se nadete u situaciji da ju na kratko trebate skinuti ili se jednostavno osloboditi jakne a da su vam ruke jos uvijek slobodne. Dzepovi su veliki i topli a rukavi upotpunjeni dodatnim materijalom koji grije zglobove a i dodaje na duzini sto je meni kljucno u kupovini svake jakne jer imam duge ruke, visoka sam 180cm, i cesto odustajem od kupovine zbog prekratkih rukava sto na zimskoj jakni zaista nema smisla.
Za kraj jaknu sam platila 99.95 eura a za vrijeme Black Friday-a na popustu je bila 20% sto ja, naravno, nisam uspjela iskoristiti. Drski trnu zivota!
Ostavljam vas sa slikama i nadam se da vam se jakna svida jer mene je odusevila ljepotom, nacinom na koji mi stoji, tocnije na koji prikrije ostatke trudnickog trbuscica, i prakticnoscu.










Veliki pozdrav iz Dublina! <3

No comments:

Post a Comment