Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Wednesday 25 March 2015

Empties #02

Bok!

Danas sam pripremila znatno kraći empties post od prethodnog i namjeravam u takvom tempu i nastaviti s objavama ove vrste.

Pa krenimo!




Duchesse blazinice kupila sam u Mulleru i namjeravam ugrabiti primjerak svaki put kad me put nanese tamo jer su jeftine, puno ih je, vata je gusta i ne kida se pa mi ne ostaju komadići u očima kao što je to slučaj s mnogim drugim blazinicama. Ne želim sad praviti nauku od ovako usputnog proizvoda ali dobre su a najviše mi se sviđa to kako se zovu. :D
Ebelin aceton k'o aceton, efikasan, jeftin, potrošila sam već nekoliko bočica na prijedlog prijateljice ali u posljednje vrijeme koristim Aveo zeleni jer ga sve blogerice s razlogom hvale.
Essence Lash Princess je maskara koja mi je u kratkom roku postala omiljena, volim kako napravi čuda s mojim dugim a spuštenim trepavicama, uostalom posvetila sam joj post kojeg možete naći ovdje.
Catrice Ultra Fine Ink Eyeliner proizvod je o kojem možete čitati ovdje a na listi potrošenih proizvoda nije se našao jer sam ga potrošila nego ga bacam jer nemam živaca baratati s ovako lošim tušem i nikad se više neće naći u mom vlasništvu mojom voljom.
Nivea dvofazni čistač šminke nije bio toliko loš proizvod ali neravnomjerno mješanje dvije faze i osrednje čišćenje nisu me se baš dojmili. Čula sam da je s poboljšanom formulom i novim pakovanjem taj problem riješen ali ne vjerujem da ću ga opet kupiti kad ima toliko drugih proizvoda na boljem glasu za isprobavanje.


Od Avon Advance Techniques 360 Nourishment linije za kosu s arganovim uljem imala sam i potrošila šampon, masku i serum. Šampon mi je bio solidan ali probala sam i bolje dok su mi maska i serum bili odlični, iznadprosječni proizvodi. Odlikuje ih karakteristično svjež miris za sve AT proizvode, dobra njega bez otežavanja i dodatnog zamašćivanja kose što je mojim hirovitim loknama odlično odgovaralo.
Avon Foot Works All in One Pedicure proizvod je o kojem sam pisala u ovom postu. Iako naziv prevode kao krema za potpunu pedikuru stopala, proizvod je u stvari piling. Toliko je dobar da sam bila uvjerena kako ću ga koristiti zauvijek ali kako to već biva s favoritima, više ga ne mogu pronaći u katalogu.
Planet Spa Blissfully Nourishing Body Butter s Afričkim Shea maslacem još je jedan odličan proizvod iz redova Planet Spa linije. Miris je nježniji i suptilniji od njihovog čuvenog balzama za ruke, laktove i stopala a teksture je kremastog maslaca koji se fino topi pod prstima, nije previše mastan a hidratizira sasvim zadovoljavajuće moju suhu kožu.



U potrošene proizvode sam ubacila i nekoliko muških proizvoda koje je potrošio gospodin deblja polovica. Pokušala sam izvući iz njega koju riječ za recenziju i evo što je rekao:
Old Spice Aqua Energy gel za tuširanje nije loš.
Avon On Duty 48H Protection Men's Active roll on je dobar.
-.-
Za kraj ostavljam svoj dragi Ulola piling za tijelo o kojem sam pisala ovdje, samo ću reći da sam ga uhvatila na super sniženju i s užitkom potrošila a sigurno ću probati i ostale verzije kad naiđem na popuste. :)

Proizvode koje sam proslijedila nisam htjela uvrstiti u ovaj post jer nemam njihove slike (kao da i ove nisu već dovoljno loše :D) ali smatram ovo sasvim solidnom potrošnjom za period malo duži od mjesec dana. :)

Jeste li probale neki od ovih proizvoda? Kako su se vama svidjeli?

25 comments:

  1. Dosta toga si potrošila u tako kratkom vremenu ;)
    Nisam probala niti jedan proizvod o.O Čim odem u Muller kupujem ove blazinice ;)
    Deblja polovica :D :D Ne volim kad cure dragog predstavljaju s bolja ili snažnija polovica :D Recenzije su mu odlične!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Recenzije su mu prvoklasne, sav je u kozmetici kao što možeš primjetiti :D Prenijet ću mu komplimente! :D

      Delete
  2. Hahaha - gel nije loš, roll on je dobar :D
    Koristim i ja Lash Princess, počela je da mi se suši, pa sam sipala par kapi fiziološkog rastvora i povratila je u život na još mesec dana sigurno. :)
    A Nivea dvofazni odstranjivač sam mrzela i jedva potrošila, videla sam da sada ima novi...ali teško da ću ga kupiti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nikako da se potrudim oko oživljavanja šminke tako, baš super trik! Uzela sam si još jednu maskaru dok ih još ima pa sam sad neko vrijeme mirna. :) Također teško da će me vidjeti Nivein odstranjivač, nije im trebao taj gaf.

      Delete
  3. Obožavam ove Muller blazinice, također su mi najbolje koje postoje :) Ostatak proizvoda nisam probala, svakako mi je velika želja probati Essence Lash Princess maskaru, svi ju hvalite :) Ali nisam još do sada kupila i probala, imam ih previše ne otvorenih na čekanju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam kako je to kad neki proizvod svi hvale a imaš takvih na zalihama previše....jedva odolijevam pritiscima potrošnje ponekad. :D

      Delete
  4. Mislim, taj tvoj dragi nas toliko zadavio s ovim opširnim opisom :DD tak bi vjerojatno i moj "recenzirao" :DD Nisam ništa od tvojih potrošenih proizvoda probala, uostalom, vidjela si moju potrošnju. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jedva sam i ovoliko riječi iscjedila iz njega. Jedno je sigurno, proizvode 'for men' više ne čuvam za empties postove. :D Da, zasad nam se potrošeni proizvodi ne preklapaju ali bitno da smo se na onim CV maramicama zeznule obadvije. :D

      Delete
    2. Uh, nesretni CV -_- hehe, budeš znala za ubuduće, tak sam se ja htjela pohvaliti jer je moj dragi potrošio prvu "mušku" kremicu za lice, a on je ambalažu već bacio... Ti naši muškarci uopće nemaju obzira prema nama. ;) :))

      Delete
  5. Ti i tvoja polovica ste bili vrijedni... ;)

    ReplyDelete
  6. Hihihi, dragi ima super recenzije, muško ko muško. Inače, planiram isprobati ovu hvaljenu Essence maskaru već jednom :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovo mi je bio test za boyfriend tag i pao je :D O Essence maskari postoje podjeljena mišljenja, ja sam očito u grupi koja ju obožava a baš me zanima kako će se tebi svidjeti. :)

      Delete
  7. Haha deblja polovica bi pisala izvrsne recenzije - valja/ne valja :D
    Slažem se s dojmovima o blazinicama i Nivea dvofaznom, ostalo nisam isprobala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buco je po tom pitanju odrješit! :D
      Drago mi je da dijelimo mišljenje iako to bilo na tako malom uzorku. :)

      Delete
  8. Rekao nam je sve što nas je interesovalo :P bez razvlačenja ikakvog, sve direktno :P dijelimo ljubav prema AT liniji, šampon nisam isprobala, ali ne bih smjela ni da se usudim, jer sam jednom isprobala neki Avon šampon i bio je užasan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Razvalio je recenziju! :D
      Meni su AT šamponi bili odlični ali u zadnje vrijeme imam muke po tjemenu pa sam se bacila na neka prirodnija rješenja ali zapravo još uvijek čekam napredak na tom polju. Osim šampona ostale pomadice su odlične. :)

      Delete
  9. Solidno si proizvoda potrošila :D Momkove recenzije vrh, nadan se da se neće ljutit ako mu prikopiran malo stil u svojin sljedećin recenzijama :D Ja koristin Balein odstranjivač šminke i ako zanemarin činjenicu da miriše ko čudan sapun, nije loš :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prilično sam zadovoljna s potrošnjom. :) Samo ti kopiraj, da razumije išta od ovog bloganja mislim da bi mu bilo drago. :D Čudan sapun, hahaha, baš primamljivo zvuči! :P

      Delete
  10. meni je planet spa od masline zakon!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš sam sinoć naručila masku za kosu s maslinovim, baš se veselim isprobavanju! :D

      Delete
  11. Maskaruu imam namjeru probati,svi je hvale :) A što se tiče AT probala sam jedino serum koji je naravno svi znaju predobar,nisam čula negativnog komentara :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da neće povući maskaru, stvarno je odlična! AT serum je spas za kosu. :)

      Delete
  12. Nažalost, nisam probala ništa s tvoje liste potrošenih proizvoda, no Planet Spa Blissfully Nourishing Body Butter s Afričkim Shea maslacem djeluje kao odličan proizvod. Mislim da bi ga moja suha koža jako voljela. A Essence maskaru svi toliko hvale da čak razmišljam da odbacim svoju standardno smeđu maskaru Sonia Kashuk i ipak se okušam u korištenju Lash Princess :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maslac je odličan i idealan za zimu mirisom i bogatom teksturom, ljeti bi vjerojatno bio previše (kao, ono, too much :D). Essence je meni savršena maskara pa ako odlučiš pojačati boju na trepavicama imaš moju preporuku za Lash Princess. :D Mene sad živo zanima kakva će biti Maybelline Lash Sensational iz goodie baga. :)

      Delete