Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Saturday 14 January 2017

Original Source gelovi za tusiranje

Bok!


Danasnji pisem post o najfotogenicnijim proizvodima koje sam ikad vidjela! Ok, to mozda nije istina ali su sareni pa su mi lijepi. Nisu dostupni u Hrvatkoj ili na Balkanu, bar ne koliko ja znam, ali nigdje ne pise da se to nece promjeniti. Dame i gospodo, predstavljam vam Original Source gelove za tusiranje!




Original Source je britanski brand proizvoda za njegu tijela koji su cjenovno svima pristupacni s raznolikom ponudom koju cesto dopunjavaju novim aromama. Ponose se time sto su im proizvodi veganski a mirisi autenticno biljni, cvjetni ili vocni. U nasem kucanstvu trosimo ih brze nego vodu jer je svako tusiranje mirisni ritual i tesko je stati pogotovo kad pocnemo kombinirati vise vrsta u jednu vocnu tusiralisnu bombu.

Roza isto kaze da nisu losi!

Njihova najveca kvaliteta je upravo to sto mirisu realno vocno. Ako na bocici pise da je napravljena od 10 limuna vi cete se osjecati kao da se tusirate pravim limunovim sokom. Ok, u gel izdanju. Ovisno dobu dana izabrat cu aromu koja mi najvise godi - ujutro ce to biti limun, limeta ili menta a prije spavanja cu se odluciti za lavandu, tresnju s bademovim mlijekom ili zelenu bananu s mijekom bambusa.


Mozda ovdje nije rijec o sasvim prirodnoj kozmetici ali gelovi ne isusuju, energiziraju, fino mirisu, i preracunato u kune kostaju manje od 20kn sto ih cini povoljnijima od vecine, a najprivlacniji su na policama.


Na slici gore se nalaze se tusiralice u trenutnoj postavi. Ako su gelovi za tusiranje na njima je navedeno od koliko vocaka ili listica biljke se sastoji bocica a ako su mlijeka za tusiranje tog zanimljivog podatka nema.


Mmm, ombre gelova za tusiranje.


Ovako izgleda poledina proizvoda s osnovnim informacijama a dolje navedeni su sastojci.






Jeste li se nekad susrele s ovim brendom? S kime bi ga usporedili na nasem trzistu? Hvala na citanju! 

<3

4 comments:

  1. Ima ih u Mülleru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooooo pa to je odlicna informacija, hvala! :D

      Delete
  2. nisam ih još probala, ali želim.. sviđa mi se tvoja recenzija gelova, i baš si me privukla na kupnju.
    ANETA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je super sto su taaaako svjezi i mirisni a pristupacni cijenom kako i dolikuje necem tako potrosnom kao sto su gelovi za tusiranje. Bas mi je drago da ih ima i u Hr!

      Delete