Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Wednesday 25 February 2015

Ulola piling za tijelo

Bok!

Danas je došlo vrijeme za predstavljanje pilinga kojim sam se počastila za Valentinovo jer se volim a usput sam naišla na brutalno sniženje. :D Riječ je o Lavanda, ružmarin i maslinovo ulje pilingu za tijelo za osjetljivu kožu a brend je, sad već mogu reći voljena, Ulola!





Nakon pozitivnog iskustva s Ulolinim Mlijekom za čišćenje lica poželjela sam probati još nešto njihovo pa sam nedavno kupila piling sapunčić s kavom, cimetom i makom (link) koji sam amaterski zaboravila uslikati ali je ooodličan, povoljan i namjenjen koži sklonoj celulitu a takva je koža svake žene pa im nije bilo teško uvaliti mi proizvod! :D Samim tim što mi taj sapun savršeno odgovara, jer volim grubi piling i fine mirise cimeta i kave, nisam imala potrebu kupovati još pilinga jer se ovaj čini nepotrošiv ALI kad sam vidjela ovu slatku teglicu na polici sniženu sa 65 na 25 kuna nepotrebno je objašnjavati da sam ga bez razmišljanja strpala u košaricu.

Na Ulolinoj web stranici o ovom proizvodu kažu sljedeće:
Piling za tijelo Lavanda, ružmarin & maslinovo ulje sadrži najprepoznatljivije sastojke mediteranskog podneblja. Djevičansko maslinovo ulje, koje hrani, učvršćuje, sprječava isušivanje kože te je čini mekanom poput svile, jedan je od najvjernijih saveznika ljepote još od doba starog Rima. Eterično ulje lavande kao najpoznatiji prirodni antiseptik, koji djeluje umirujuće i blagotvorno na kožu, u sinergiji s eteričnim uljem ružmarina, koji je još u vrijeme kraljice Elizabete Ugarske bio nezaobilazan sastojak vodice mađarske kraljice, oplemenjuje sam piling.



Posebno volim Ulolu jer se radi o prirodnoj kozmetici koja nije testirana na životinjama a drago mi je i to što se radi o hrvatskoj proizvodnji. Isto tako moguće je često pronaći njihove proizvode na sniženju u dm-u i bez iznimke svaki njihov proizvod koji sam probala božanstveno miriše i odlično njeguje moju suhu kožu.




Moji dojmovi o ovom proizvodu su uglavnom pozitivni, zapravo u potpunosti mi se sviđa učinak ovog pilinga; veoma je jak i granule soli odlično rade svoj posao dok ulja njeguju i hrane kožu a nakon tretmana ovim pilingom ostaje osjećaj glatke i njegovane kože što nije neobično s obzirom na to da je proizvod namijenjen osjetljivoj koži. Zamjerka ide na račun ambalaže koja je slatka ali staklena teglica je nepraktična za držanje i korištenje u tušu no s obzirom na teksturu odabir ambalaže i nije neobičan. Druga zamjerka ide teksturi - možda je zbog isteka roka trajanja ovaj proizvod nešto više dehidriran nego što su oni novijeg datuma ali čini mi se da bi bilo praktičnije da je tekstura kompaktnija, ovako imam dojam kao da stavljam aromatiziranu sol na tijelo i kako mi se ne bi prosipala uvijek ju povežem s malo vode prije nanošenja. Cijena, puna cijena od 65 kuna, mi se čini malo previsoka i da nije sniženja ne bih si ga mogla priuštiti. Miris ovog pilinga nosi jaka aroma ružmarina koja mi je na prvo korištenje bila presnažna za proizvod za tijelo a božanstvena kad bih ju zamislila uz neku dalmatinsku spizu ;) Doskočila sam tome na način da nakon pilinga upotrijebim još neki proizvod da bih lakše uklonila granule soli s tijela i malo neutralizirala jak miris i time dobijem savršenu njegu tokom tuširanja s kojom sam potpuno zadovoljna.

U zaključku mogu reći da je ovaj piling sjajan u službi masaže i njege prilikom odstranjivanja mrtvih stanica kože i rado ću isprobati još koji kad naiđem na sniženje a Uloli još jednom svaka čast na super politici proizvodnje, brizi za okoliš i našu ljepotu i zdravlje. :)





Jeste li probale koji Ulola piling? Koristite li prirodnu kozmetiku?

Pozdrav do sljedećeg posta! :)

11 comments:

  1. Imala sam Ulola piling onaj narančasti s citrusima i bila sam zadovoljna :D Kako sam ga imala mogu ti reći da tekstura nema veze s rokom trajanja jer je takva kakva je, gusta i malo teže se nanosi, no mene je to draže od rijetkih pilinga jer mi onda cure na sve strane :) Kako volim lavandu, željela bih probati i ovaj piling :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skoro sam uzela taj narančasti jer je bio na istom sniženju ali je imao mjesec dana kraći rok trajanja pa je to presudilo, svakako bih voljela sve vrste probati jer sam ovim izuzetno zadovoljna. Da pri korištenju nisam u trci s istekom roka sigurno bi mi bilo žao tih nekoliko granulica koje znaju ispasti iz ruke ali na sam učinak nemam prigovora a i ovom kvazi problemu je srećom lako doskočiti :)

      Delete
  2. Prije par dana sam kod jos jedne djevojke citala o Ulola kremi za lice bas je nahvalila :) Iskreno tad sam prvi put i cula za njih, nemam pojma da li su dostupni kod nas u Bosni, nisam ih nigdje primjetila...a bas bi volila probati bar nesto kad ih tolikohvalite hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam probala puno njihovih proizvoda jer u mom dm-u nije neka ogromna ponuda ali sve što sam probala mi je odlično i sigurna sam da ti mirisi i ulja nikog ne bi razočarali. :) Nadam se da ćeš jednom uspjeti uloviti neki ulola proizvod, u krajnjem slučaju ako te nešto posebno zanima samo reci i ja ću ti rado poslati :)

      Delete
  3. Obožavam miris lavande i ovaj piling stvarno djeluje odlično! Super je što je pogodan i za suhu kožu. Naravno, velik je plus i sniženje na kojem si ga uspjela ugrabiti ;). Nisam probala Ulola piling, baš sam neki dan potrošila Balein do kraja pa se odlučila za sljedeću rundu pilingiranja napraviti DIY teglicu s pilingom iz kućne radionice :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš sam postigla win-win s ovim pilingom. :) Ako ga ikad uhvatiš na sniženju daj mu priliku, sigurna sam da bi svakom odgovarao. Oooo, veselim se novom DIY postu kod tebe ako odlučiš podijeliti recept s nama gotovanima! ;)

      Delete
  4. I ja u zadnje vrijeme često koristim prirodne proizvode, a Ulola mi djeluje baš kao nešto sjajno iz kućne radinosti. Da budem iskrena, mene bi ambalaža privukla, a onda kada počnem razmišljati o kotrljanju staklenke u kadi, puno manje. Ipak, poput tebe, podržavam sve što Ulola predstavlja! Nisam isprobala ovaj piling, ali ako mi se ukaže prilika, budem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od ponude prirodne kozmetike koja mi je na raspolaganju Ulola je definitivno u vodstvu, slatka su im pakovanja a bome i mirisi tako da imaš moju preporuku uz savjet da gledaš na sniženja koja su, srećom, česta. :)

      Delete
  5. Hvala na nominaciji! Već sam pisala taj tag ali odgovorit ću ti na pitanja u komentarima :)

    ReplyDelete
  6. Izgleda mi kao dobar piling, ozbirom da volim jake pilinge za telo. Mada mislim da u Srbiji nema ovih proizvoda, ili ih samo ja nisam videla do sada :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovo bi bio odličan izbor za tebe ako voliš jake pilinge ali ne znam prodaju li ih u Srbiji, koliko sam čitala bili su dostupni u dm-u ali jesu li još stvarno ne znam.

      Delete