Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Thursday 19 February 2015

Avon Ideal Luminous Rumenilo - LE

Bok!

Danas ću vam pisati o svom prvom pravom rumenilu, Avonovom Ideal Luminous rumenilu, u nijansi Heavenly Pink, koje je limitirano izdanje. Zbog preslatkih cvjetića kojima je ukrašena ambalaža nisam odoljela naručivanju ovog rumenila a narudžbu su potaknule pozitivne kritike koje sam pročitala na nekim blogovima.


Prije nego što vam pokažem kako izgleda slijedi nekoliko informacija o karakteristikama proizvoda. Riječ je o nježno ružičastom rumenilu koje nije toliko pigmentirano da bih s njim mogla pretjerati ali ga je moguće nadograđivati do željenog intenziteta. Pakirano je u ovu čvrstu, crnu, preslatku kutijicu koja ima efekt ogledala pa ju je teško lijepo uslikati i lako se upacka prstima ali isto tako ju je lako očistiti. U kutijici je mala četkica koja bi trebala poslužiti za nanošenje rumenila a ispod poklopca je lijepo ogledalce! :) Originalno je zapakirana u kartonsku kutijicu na kojoj su informacije o gramaži i sastavu a ujedno štiti proizvod pri transportu. Ovo rumenilo platila sam 45kn za 6g proizvoda a puna cijena mu je 75kn.



Padam na sve pink proizvode jer volim tu boju i mislim da mi lijepo stoji a krajnje vrijeme mi je bilo da se okušam u nanošenju rumenila! :) Uživala sam u novom iskustvu, malo sam i pretjerala s aplikacijom kako bih ga što bolje prikazala na fotografijama ali kad ga stavim s dozom zdravog razuma sviđa mi se kako postignem svjež i odmoran izgled! ;) Na slikama koje slijede nosim rumenilo uz pratnju novog ruža iz redova Avona, Ultra Beauty ruža u nijansi Vintage Pink!




Sastav:

Zaključujem da sam mogla živjeti i bez ovog proizvoda ali odlučila sam da ne želim i baš sam sretna što moja kozmetička torbica ima novog člana koji je na dobrom putu da postane punopravan! :D

Kako vam se sviđa ovaj proizvod? Kakva rumenila volite? Padate li na pink i cvjetiće poput mene?

16 comments:

  1. Jako lijepa nijansa, jako mi se sviđa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđa, baš je živahna. :)

      Delete
  2. Nu naše lipotice :D Meni je lipše tebe vidit nego rumenilo :D <3 Pakovanje i nijansa mi lipo izgleda ali na meni to nebi nikako izgledalo. Imam essence LE rumenilo, vrlo slična ako ne ista nijansa, i pokušavala san 100 puta i svaki put izgledan ko da me neko ošamario i to dobro. Više mi neka umjerena, nježne boje breskve odgovaraju, mislin. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aj jaj jaaaaj! Nakon tvojih komentara mi ni ne treba rumenilo <3
      Meni je ova nijansa jako lijepa ali ne nanesem ju ovako intenzivno, na licu ublaženo bolje izgleda ali za fotke sam se morala natrackati :D Ne sumnjam da ćeš nam ti kad tad pokazat neko Essence rumenilo kad uloviš nijansu koja ti se sviđa ;)

      Delete
  3. Pakovanje je bas slatko... Nijansa je lijepa, ali nije za mene, meni treba nesto dosta blaze, tebi ovo bas lijepo stoji ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :) Iako nikad ne bih izašla s ovoliko rumenila na licu, i ja sam za blaže varijante a s ovim rumenilom može se i to postići :)

      Delete
  4. Ambalaža mi je baš girly, prelijepa :) Nijansa rumenila mi se jako sviđa, volim roza rumenila jer mi lijepo osvježe lice :D Tebi predivno stoji, pogotovo u kombinaciji s ružem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa, ambalaža je lovely :) Baš mi je drago da ti se sviđa i hvala ti, btw ruž je odličan!

      Delete
  5. njihov colotrend ruž mi je prekrasan jer je okružen cvjetićima, i ambalaža i sam ruž. Jako padam na rozu boju, pogotovo kričavu kod sjajila i ruževa, ali imam i nekoliko rozih rumenila iako sada više eksperimentiram s breskvastim tonovima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT je najjeftinija kozmetika u Avonu a svaki put me iznenade kvalitetom, stvarno imaju dobre proizvode a i pakiranja su slatka, da :) Sigurna sam da će i mene uhvatiti jednom breskvasta faza, samo dok se nauživam ove pinkoće. :D

      Delete
  6. Nažalost, i ja sam jedna od onih koja pada na ambalažu, a još ako je i ružičasta boja u pitanju, ne mogu nikako preskočiti kupnju, tako da te u potpunosti razumijem ;). Rumenilo izgleda lijepo i vjerujem da lice izgleda baš odmorno i svježe s pravom dozom rumenila na licu :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marketing people see right through me! :D Hvala, i ja volim vjerovati da sa samo par poteza izgleda puno bolje, ovo za fotkanje je bila krečenje tehnika :D

      Delete
  7. Jako, jako lijepa boja. A pakiranje je preslatko, padam na slatku ambalažu... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, čim je shiny, pink, ima cvijeće i leptiriće - kupujem! :D

      Delete
  8. Ambalaža osvaja na prvi pogled! :D

    ReplyDelete