Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Tuesday 20 January 2015

Avon New In

Bok!

Napokon sam odvojila malo vremena kako bih vam pokazala nekoliko Avon stvarčica kojima sam se nedavno opskrbila! Kao što sam rekla i prije moja je mama Avon Lady i nerijetko naručivanje proizvoda prepusti meni pa se zanesem i naručim gomilu shiny ljepota a o zadnjem ulovu ću vam danas pisati! :)




Na slici su dva noviteta koja sam morala isprobati, balzam za usne u boji u crvenkastoj nijansi Soothing Strawberry i Hidrokolor Indulgence ruž u nijansi Spring Lilac, zatim dvije Glimmerstick olovke od kojih je jadna za usne, Mystery Mauve a jedna za obrve, Soft Black. Ponovljena kupovina je Anew BB krema koja mi je savršenstvo od kreme a kupila sam ju tek sad nakon dugo vremena jer joj cijena rijetko pada ispod osamdesetak kuna i True Color Quad paleta sjenila Stone Taupes.



True Color Quad paleta sjenila Stone Taupes je moja prva paleta od kad su joj mijenjali dizajn, imam još dvije njene prethodnice koje su nešto pigmentiranije ali daleko od nijansi koje mi ovako dobro odgovaraju. Sva sjenila sadrže sitan shimmer što nije prikazano u katalogu ali nijanse su identične onima na slici tako da sam zadovoljna. Pakovanje je čvrsto, elegantno, ima ogledalce i neizostavan neupotrebljiv spužvasti aplikator. :) Za 5g proizvoda izdvojila sam 35kn što je jako povoljno jer puna cijena im je 85kn i rijetko kad je ovoliko snižena. Idealna mi je za svakodnevan makeup i nakon ove kupovine sumnjam da ću gledati ostale palete narednih nekoliko mjeseci ovojelaž. :)





Glimmerstick olovke Mystery Mauve i Soft Black sam uzela jer su bile na super sniženju, 19kn komad, a upoznata sam s njihovom kvalitetom pa nisam propustila priliku - olovka za usne mi je trebala a olovku za obrve sam htjela isprobati i to je službeno prvi proizvod za obrve koji sam ikad isprobala. Olovka za obrve ima 0.25g a za usne 0.28g, sviđa mi se što ih nije potrebno šiljiti i pigmentacija i trajnost su im odlični za razliku od fotografije kojom sam to trebala potkrijepiti. :(


Anew BB+ krema SPF 20 je ljubav mog života velika 30ml i pune cijene 105kn a u katalogu 1 je koštala 55kn što sam čekala još od ljeta. Obožavam ovaj proizvod, postoji samo jedna nijansa a lijepo se stopi s mojom suhom, svijetlom kožom, djeluje njegujuće i lagano ujednačava ten a više od toga meni nije ni potrebno. Ono što je meni sveto kod ove kreme je sljedeće - po njoj najsuši i najmasniji grozni korektori klize kao po svili i napokon rade ono što bi trebali mojim podočnjacima: prekrivaju (!!!) bez uvlačenja, grudanja i skidanja!





Za kraj sam ostavila ruževe koje sam naručila jer nisam mogla propustiti isprobavanje noviteta a isto su bili povoljni, svaki za 19kn.

Balzami u boji su prije bili dio klasične Avon postave i nije mi nimalo bilo žao kad su ih povukli jer su bili sedefasti i ne baš njegujući, dakle suvišni. Sad su također u ponudi dvije nijanse bisernog sjaja ali odlučila sam se za kremasti finish i najtamniju nijansu Soothing Strawberry. Balzam ima 3.6g, regularna cijena mu je 49kn, dolazi u crnoj zaštitnoj foliji ispod koje se nalazi bijelo ruho s prozirnim čepom i crvenkasti proizvod koji ostavlja koraljno crvenu boju na usnama, Boja je lijepa, njegom sam zadovoljna, ne curi, ne razmazuje se, sasvim solidan proizvod koji je nadmašio moja očekivanja jer nisam fan toniranih balzama uopće.







Hidrokolor Indulgence ruž je proizvod koji me uopće nije privukao obećanjima u katalogu ali kako je novitet morala sam ga probati. Piše da je riječ o čistoj boji naglašenoj gel formulom što je dosad značilo puno gela i malo boje za previše novaca na proizvod koji nikome ne služi. Zato sam odabrala nijansu koju inače nikad ne bih a to je Spring Lilac jarko ljubičasta boja koju nikad ne nosim jer ju ne znam nositi, daleko od toga da mi nije lijepa. Ovim sam proizvodom također ugodno iznenađena jer se radi o ružu fine, njegujuće teksture, lijepe boje i solidne trajnosti za gel ruž. Ima 3g i u ovalnom je crnom pakiranju sa srebrnim detaljima a puna će mu cijena biti 50kn. Boja nije tako jako ljubičasta nego vuče na crvenkastu čime ne ispunjava sliku iz kataloga ali ga čini nosivijim u mom slučaju. Moram napomenuti da ima nešto jači miris, nekako intenzivno cvjetni što mi smeta ali uzmite u obzir da već neko vrijeme vučem prehladu pa su mi mirisi malo iskrivljeni ali osjećam se dužna to napomenuti. Na fotografiji ruža na usana vidjet ćete kako se ponaša na suhim dijelovima kojih mi ovih dana ne fali.






Nakon dugo vremena sam u potpunosti zadovoljna narudžbom! :)

Jeste li probali neke od ovih proizvoda? Kako vam se sviđaju moji noviteti?

16 comments:

  1. Izvrstan new in! Ruževi izgledaju odlično, a bb krema djeluje stvarno obećavajuće. Posebno mi se sviđaju cijene po kojima si uspjela kupiti navedene proizvode, to se zove povoljna kupnja ;).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, sve je bilo do te mjere sniženo da sam potrošila više love nego inače :D Drago mi je da ti se sviđaju noviteti! :)

      Delete
  2. Ruž mi je divan, iako bih željela da je malo ljubičastiji jer sam u potrazi za jednom ljubičastom nijansom :D Uglavnom, ti ruževi mi se čine baš super tako da ću si naručiti koji jer su sad u novom katalogu 25 kn :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno je dobar, nešto ljubičastiji je kad je tmurno, ponaša se kameleonski, danas mi je, recimo, bio preljubičast. Nisu skupi ruževi, bojim se da ću pasti na još koju nijansu. :)

      Delete
  3. Odličan new in, ona nijansa ruža mi se jako sviđa :)

    ReplyDelete
  4. BB krema je možda jedan od boljih Avon proizvoda. Nijansa se tako lijepo prilagodi, što je najvažnije.
    A palete i ruževi su opet posebna priča. Veeeoma su dobri :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je BB krema stvarno njihov najbolji proizvod a volim i ostatak šminke. :)

      Delete
  5. Aaaarghhh, sad mi je žao da sam predala svojoj Avon lady narudžbu bez ovih indulgence ruževa. Premišljala sam se, bi, ne bi i na kraju si mislim, ma ne treba mi još jedan ruž, bila sam u krivu. :3 Jako ti lijepo stoji, nijansa mi se baš sviđa. :) I ja sam prije imala ove obojane balzame (one ružne) i to još u osnovnoj pa su mi sve frendice zavidile jer ja imam "ruž". :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imaš još vremena, neće ruževi nikud pobjeći! ;) Mislim da je dio ružnih balzama vraćen u prodaju, dobro tko to koristi?! :D

      Delete
  6. Spring Lilac ti stoji vrhunski, mene nešto puca ljubičasti makeup, pa poludit ću sa svima Vama hahha <3
    Mogla si kad uvatiš malo vrimena pokazat bb kremu u akciji, baš me zanima i to ono, bašbaš :D I paleta izgleda lipo i sve je lipo i super :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, s mojom opremom ne znam baš da bih uspjela prikazati BB u akciji ali razmislit ću o tome, možda nešto iskemijam :) Hvala, ja isto baš volim novosti kod drugih kao i kod sebe :D Ljubičasti đir isprobaj, meni se počeo sve više sviđati ali samo na noktima i usnama, oko očiju ga imam dovoljno i prirodno ;)

      Delete
  7. Anew BB i isprobavanje sam toliko dugo odgađala..većinom zvog cijene..sad kad vidim tvoje oduševljenje-u iskušenju sam. :) I da, sviđa mi se i soothing strawberry :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imaš priliku isprobati BB još ovaj mjesec za 55kn, kasnije ne znam što nas čeka :D Drago mi je, i meni se jako sviđa SS, baš je ugodno iznenađenje među obojenim balzamima. :)

      Delete
  8. Hi could you add a picture with ingredients of lipstick Soothing strawberry? Please :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I know it contains shea butter, beeswax and vitamin E but I don't know all ingredients, sorry!

      Delete