Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Tuesday 2 December 2014

Prvi

Bok!

Ja sam Julijana, imam 24 godine, studiram pravo i blogoholičarka sam. :)



Redovito (pomalo ovisnički, hihi) pratim domaće i blogerice iz regije i već godinu dana razmišljam o pokretanju vlastitog bloga ali su me izgovori poput nedostatka iskustva, profi fotoaparata i posjedovanja "fancy" make up-a uvijek odvlačili od te ideje. Danas sam odlučila odbaciti isprike i pokrenuti vlastiti beauty blog i pisati o nečemu što bih i sama rado čitala.

Oduvijek sam ljubiteljica kozmetike a istina je da mi donedavno zapravo nije bilo potrebno mnogo preparata da bih ostvarila željene rezultate na svom licu i tijelu međutim s godinama rastu potrebe ali i želje za novim stvarima pa sam naumila početničkim koracima prikazati svoja iskustva o proizvodima koje koristim i o onima s kojima ću se tek susresti. Mahom su to pristupačni proizvodi, svima dostupni, nižeg cjenovnog ranga (khm, uskoro mi je rođendan pa se možda to i promjeni :D) a u zadnje me vrijeme privlači sve prisutnija prirodna kozmetika i on-line naručivanje čemu se hitno moram okrenuti.

Danas su se vrijeme i tehnologija urotili protiv mene i plan o "probijamled" recenziji pao je u vodu pa će ona osvanuti sa sljedećim suncem :)

Do tad ću ovaj post zaključiti nadom da ćemo se lijepo družiti i još puno naučiti jedni od drugih!

:*

4 comments:

  1. Stavi neku pratilicu na blog :) Bloglovin', GFC, bilo sta..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moram to sve proučiti, još se učim. Znaš onu: ima blog, moli boga da ga nitko ne čita :D

      Delete
  2. Da da, tako sam i ja čekala bolji fotić/kamericu da krenem sa snimanjem videa pa sam odustala jer ću se načekati, a želja je tu :D
    Kad pogledaš moje prve postove fotke su rađene s kriminalnom kamericom s mobitela i danas me sram tih fotkica, ali počeci su počeci.. Dobrodošla i sretno :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ću dočekati dan kad ću se moći sramiti svojih prvih postova jer ću biti turbo profi foto fancy bloger :D Ali i bez toga moram reći da se već dobro zabavljam i uživam u druženju s ljudima istih interesa! Dugo već pratim tvoj blog i volim tvoj orginalan stil, zvijezdu svemira Murkija i duhovite videiće, super što nisi čekala "bolje uvjete"! :)
      Hvala ti puno! :*

      Delete