Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Tuesday 16 December 2014

Essence Lash Princess

Bok!

Danas sam pripremila post koji spada u Bloggers made me do it skupinu recenzija. :) Naslov odaje da se radi o maskari o kojoj sam zadnjih dana čitala toliko hvalospjeva da sam si ju morala priuštiti jer mi je ionako došlo vrijeme za kupnju nove maskare. Volim ih mjenjati svaka 3 mjeseca i inače uopće nisam zahtjevna što se maskara tiče ali ova je podigla ljestvicu mojih očekivanja.


Moje su trepavice relativno duge i guste i nisu prirodno uvijene tako da mi je maskara neophodna kako bih ih maknula iz očiju, neke mi čak rastu u oči (dvije sam primorana počupati pincetom kad izrastu) tako da mislim doslovno :D

Za isticanje očiju uvijek koristim crni tuš i maskara mi je sredstvo kojim ću počešljati trepavice, malo ih uviti i pokupiti ostatke tuša.



O Essence Lash Princess maskari imam samo riječi hvale, baš kao i sve bloegerice koje su o njoj pisale. Preslatko pakovanje dio je Limited Edition Essence kolekcije, sadrži 12ml crnog, idealno gustog proizvoda i nanosi se takozvanom kobra četkicom koja svoj posao radi besprijekorno. Platila sam ju 28, 90kn u DM-u.


Pripremila sam slike svojih trepavica bez maskare, s jednim pa s dva sloja i na kraju usporedba očiju s maskarom u dva sloja i bez maskare. Slike će najviše reći o učinku ovog proizvoda pa gledajte! :)



I za kraj usporedba u vidu prilično jezive fotke:


Iako fotografije nisu nikakve kvalitete najbitnije je da pokazuju učinak maskare pa sam si svejedno dala za pravo objaviti ih. Na wish listi imam super fotić a dok ne postane moj morat ću mučiti i sebe i vas improvizacijom. :))

Pozz svima! :*

Jeste li probale Princess Lash maskaru? Koja maskara je vaš favorit?

28 comments:

  1. Pa super ti je efekat ostavila, i ja imam ovu ali nisam jos isprobala jer imam 2-3 otvorene pa dok barem jednu bacim :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malo je reći da me oduševila, nisam nikad mislila da je moguće napraviti OVO mojim trepavicama, sigurno će ti se svidjeti :)

      Delete
  2. Da, stvarno maskaru svi hvale, a sad vidim konkretno i zašto :) Super mi je ova "jeziva" fotografija, stvarno odlično izgledaju trepavice, fino počešljane, uvijene i produžene :) Ta maskara je dostupna samo u crnoj boji, jelda? :/ Eh, ja i moja smeđa..nikako ne zelenu granu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, samo u crnoj. Samo ti piši o smeđoj maskari, znam da nisi jedina koja preferira prirodniji look, red je da do nekog brenda dođe apel blogerice ;)

      Delete
    2. Šteta :/ Da, nekako više zagovaram prirodniji look :) a i zadovoljnija sam kako mi smeđa maskara stoji, no crna. I taman sam u prvom postu za "otvorenje" bloga pisala o smeđoj maskari, jer ih je stvarno teško naći..

      Delete
  3. Wow super post i baš mi je drago da si objavila slike... baš se vidi razlika.. ja sam se do sada uvijek držala Maybelline colossal extreme maškare ali ova će definitivno biti moja nova maskara (kad se stara potroši)
    Bit će i meni bloggers made me do it lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe, da, blogerice su zlo, na svašta čovjeka nagovore, ali ovu kupnju nisam nimalo požalila!

      Delete
    2. Lol ja se nadam da neću ni ja :)

      Delete
  4. Imam, također kupila zbog cilog hypea. :D Iako mi je drago da jesam, definitivno je odlična :D Meni je najdraža volume curl od essencea, ali ovaj je vrey close second :D Zadnja slika je predivna, obrve su ti mah, bombon! I boja očiju predivna n_n :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je ova prva od Essencea ali sigurno neće biti posljednja!
      Ajme hvala, s obrvama moram priznati da imam sreće ali kompliment za oči još nisam dobila <3

      Delete
  5. Nikako da ju kupim, imam dosta maskara sad i jos jednu Bourjois na wishlisti, ali znam da ju svi hvale i stvarno cu jednom morati provjeriti sama za sebe kakva mi je :) super efekt ti je ostavila!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da će se ipak zadržati u ponudi, svakako ju mislim nastaviti kupovati. Mislim da te ne bi razočarala, ovo uvijanje je nikad do sad viđeno :)

      Delete
  6. Imam,obožavam <33

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago, mislim da nitko nije ostao nezadovoljan ovom maskarom :))

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. nisam još ali nema druge nego je probati

    ReplyDelete
  9. A i dizajn maskare je super sladak!!! Ajme nisam jedina kojoj trepavice čudno rastu :D Jel' boli jako kad ih čupneš? Ja imam jednu malu krnju koja mi raste nekako prema gore i svaki put kad stavljam tuš mi ta jedna trepavica smeta i na tom dijelu nešto uvijek zapackam. Nije mi palo na pamet da ju čupnem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa da, baš je princess muci mala pink stvarčica za grljenje i držanje za ruku :D
      Da sam znala da tako NE boli čupkanje napravila bih to odavno, ni ne osjetiš...osim ako ne zahvatiš slučajno kapak...ali ni onda ne previše :) Meni isto jedna kvari planove s tušem a druga je u donjem redu i raste prema gore i ravno u oko. Odkad ju čupam vidim bolje :D
      P.S. Ako to odlučiš učiniti zapamti datum, iznenadit ćeš se kako brzo rastu!

      Delete
  10. Imam ju i volim ju te si moram nabaviti još koju dok ih ima u prodaji :D Na Essence stranicama imaju najavu proizvoda za proljeće/ljeto 2015. i među proizvodima se nalazi ova maskara ali u crno zelenoj kombinaciji i nadam se da će biti jednako dobra kao i ova :D

    ReplyDelete
  11. Vidjela sam tu zeleno crnu i nekako sam si protumačila da je to nastavak ponude ove maskare pa nisam ni razmišljala o stvaranju zaliha ali nikad se ne zna! Baš me oduševila :D

    ReplyDelete
  12. Kupila sam je nedavno i oduševljena sam. :) Baš planiram recenziju uskoro. :)

    ReplyDelete
  13. Imama ali ne koristim jer imama dvije koje već koristim pa čekam da njih potrosim pa cu krenuti sa ovom, meni je ambalaža odlična :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam dvije koje sam koristila zanemarila zbog ove, možda sam trebala pričekati ali nisam odoljela ambalaži :D

      Delete
  14. Obozavam ovu maskaru, od kako sam je otkrila ne zelim nijednu drugu. Ne samo da je super za te pare, nego uveliko kvalitetom presisava i neke puno, puno skuplje. Bas me zanima i kakva ce biti nova maskara ( crno- zeleno pakovanje), sudeci po komentarima njem. blogerica koje su je vec probale, ova stara i dalje ostaje bolja. Ali svejedno sam radoznala. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno je odlična, prije nje nisam znala da mi trepavice mogu tako dobro izgledati! Veselila sam se toj zeleno crnoj i nekako mislila da će biti riječ o istom proizvodu pa nisam napravila zalihe ove pink verzije, nadam se da ipak neće biti puno lošija ili da će ova ostati u prodaji. :) Bez obzira na to nastavljam kupovati Essence maskare jer se mnoge žene kunu u njih a cijena je također bitan faktor u cijeloj priči. :)

      Delete