Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Wednesday 15 April 2015

New In #02 + Avon Beauty Blog Day Goodies

Bok!

Krajnje je vrijeme da podjelim i ja svoje novitete kojih se skupilo podosta najviše zahvaljujući Avon Beauty Blog Day-u. :)

Avon BB Day bio je jedan meni posebno uzbudljiv dan jer sam kao blogerica koja piše tek nekoliko mjeseci imala dojam da još ne pripadam na takav fancy event. Svejedno sam uživala u svemu: predavanjima, hrani, buljenju u svoje lijepe kolegice i upoznavanju nekih od njih. :)



Najsimpatičnije su mi bile reakcije frizerke i prodavačice kod kojih sam išla po frizuru i odjeću za event kad sam im rekla za što se spremam. Nisu baš bile sigurne o čemu se radi ali teta u Amadeusu mi je dala svoj vlastiti popust za zaposlenike od 15% na košulju koju mi je pomogla izabrati a i frizura je ispala povoljna zabava. :D Naravno, da mi moja draga Tea nije dala vjetar u leđa sa svojom beskrajnom duhovnom i materijalnom podrškom (nema do Teine odjeće i modnih dodataka) ne bih se ni pojavila u Hypo Centru taj dan. Hvala! :*

Kako su mnoge blogerice već napravile kvalitetne osvrte na taj događaj na meni je da vam predstavim što sam to dobila a i kupila sama od zadnjeg New In posta.



Biobaza nas je, kao jedan od sponzora, počastila s dva proizvoda iz svoje nove Hyradiance linije - gelom za umivanje i fluidom s peršinom, boražinom i vitaminom E. Isti dan sam počela koristiti oba proizvoda i moja koža se lijepo slaže s njima. Gel za umivanje je fantastično jutranje osvježenje dok mi uz fluid treba dodatna hidratacija jer je moja koža suha. Ono s čime se mogu složiti je da su proizvodi namjenjeni svim tipovima kože, blagi su, njegujući a fluid je odlična podloga za makeup.



Imala sam tu sreću da budem jedna od deset dobitnica Avon vrećice iznenađenja koja se našla ispod mog stolca. U jednoj pauzi između predavanja zadrijemala sam na svom stolcu, jer je iza mene bila vesela večer, i kad sam došla k sebi djevojka iza mene mi je onako bunovnoj predala vrećicu s gore prikazanim stvarčicama - novim Butterfly parfemom, kozmetičkom torbicom i sunčanim naočalama koje sam si namjeravala naručiti iz kataloga a koje su prekrasne, kvalitetne i začudo mi odgovaraju (jer imam malo šire lice)! Sad mi je samo žao što joj se nisam propisno zahvalila i upoznala tu dobru dušu. Ako naiđeš na ovaj post, molim te, javi se!




Foreo nam je predstavila kolegica Ana s bloga Maybe's New Start a glavna zvijezda brenda je Luna uređaj za čišćenje lica koji ću si sigurno kupiti čim nađem kupca za svoje zlatne poluge. Foreo nas je darivao sa simpatičnom torbom za plažu koju se može napuhati (a ne znam tko se ne voli brćkati u moru s napuhanim dodacima) i slušalicama koje su sa svojim "zip" rješenjem postigle nemogućnost zapetljavanja, bravo! Od nekozmetičkih detalja dobile smo još i Avon čarapice s oznakom ružičaste mašne i to je dio proizvoda od kojih profit ide za borbu protiv raka dojke.



Ziaja nas je darivala mnoštvom proizvoda od kojih na slici možete vidjeti gel za tuširanje i losion za tijelo s arganovim uljem i kremu za ruke s kozjim mlijekom koja je meni fantastična, najbolja krema za ruke koju sam ikad probala (mirisna, njegujuća i ekstra brzoupijajuća). Na fotografiji nedostaju krema za lice s kozjim mlijekom i micelarna otopina jer sam ih proslijedila Tei na recenziju - po opisu joj više odgovaraju a obavezno ću ju žicati recenziju! ;)


Od glavnog sponzora, Avona, u mojoj vrećici su se našli Speed Dry lak za nokte u nijansi Turquoise Pop, dnevna krema iz nove linije Nutra Effects s aktivnim kompleksom na bazi chia sjemenki koja me već počela pozitivno iznenađivati i Ideal Flawless korektor o kojem sam već pisala hvalospjeve ovdje jer sam ga imala priliku naručiti ranije ali dobila sam ga u nijansi Medium pa će pričekati ljeto.


Ostali sponzori koji su nas darivali su Matrix i Maybelline a proizvodi su, u mom slučaju, Over Achiever 3u1 krema-pasta-vosak za kosu i, u svakom slučaju, Lash Sensational maskara koja mi je u nekoliko korištenja uspjela postati apsolutna miljenica među maskarama, o-dli-čna je!

Cijelu tu hrpu proizvoda dobila sam samo zato što sam napisala nekoliko postova kozmetičke prirode na netu, još uvijek ne mogu vjerovati i hvala svim sponzorima na tome!

Nastavak posta odnosi se na moju potrošnju.



Iz Avona naručila sam Planet Spa masku za kosu s maslinovim uljem na osnovu mnogih pozitivnih recenzija i iako sam ju koristila samo jednom mogu se složiti s njenim blagotvornim učinkom na suhu kosu ali miris mi nije omiljen, morat ću se naviknuti na njega, 55kn. Senses Peaceful Reflection gel za tuširanje mi je jedan od omiljenih Avonovih proizvoda a kako su mu promjenili dizajn naručila sam ga po povoljnoj cijeni od 10kn u giga pakiranju od 500ml zajedno s tekućim sapunom istog mirisa koji je koštao 9kn za 250ml. Također sam iskoristila povoljnu ponudu kako bih isprobala novu podlogu Bright Start, platila sam ju 28kn i promašila nijansu (Almond) ali pokušat ću joj dati priliku kad malo potamnim. Zasad moji dojmovi nisu najbolji jer pakiranje djeluje prilično jeftino i slabašno, pumpicu sam pokrenula nakon stotog pokušaja a tekstura mi djeluje prerijetko ali možda je to dobar proizvod za neku djevojčicu kojoj podloga ni ne treba ali čisto da joj zadovolji potrebu za šminkanjem, a svi znamo da je takvih potencijalnih korisnica mnogo.
Umjesto seta prstenja koji sam naručila došao mi je OPET Speed Dry lak za nokte u nijansi Turquoise Pop, dakle isti lak za nokte koji sam dobila na Avon BBDay-u. Koje su šanse da se tako nešto dogodi?! :D



Haranje po dm-u dovelo me do ovih dobara - moja prva dva Balea proizvoda, tekući sapun za ruke s jagodom koji me koštao oko 5kn i putno pakiranje dezića o kojem sam čitala previše da bih mu odoljela, puderasti Sensitive spray. Alverde ulje za tijelo s crnim sljezom koje je namijenjeno trudnicama kako bi izbjegle nastajanje strija ali smijemo ga koristiti i mi obične smrtnice, kupila sam ga na temelju recenzije djevojke s bloga Natural Life Philosophy koji rado pratim i ulje predivno miriše, zasad sam zadovoljna najviše time kako mi sanira suhe dijelove kože. Ebelin giga blazinice i Babylove vlažne maramice odlični su sporedni proizvodi, She turpija za nokte je jeftina žalost od proizvoda, Olival olovka za njegu noktiju i zanoktica s uljima je odličan i praktičan proizvod koji mi je sanirao kronično osušene zanoktice nakon 8u1 Eveline tretmana a Manhattan Glowing Godess rumenilo sam uhvatila na sniženju za 29.90kn i prekrasna je kombinacija 5 ružičastih nijansi s kojima je užitak rumeniti se ali zamjerka ide na pretjerano trušenje proizvoda kojim obavezno napravim nered u kupaonici.



Nisam odoljela isprobavanju Biobaza Spring Flowers dezića jer se radi o prirodnom proizvodu prekrasnog mirisa pa iako sam pročitala da ne daje dostatnu zaštitu od znojenja ili sprječavanja neugodnih mirisa to me se nije dotaklo jer su moje žlijezde znojnice na području pazuha mrtve pa uživam u mirisu i svježini uz ovaj proizvod svaki dan! :) Želim ih probati sve!
Ostatak kupovine su Essence goodies, najbolji tuš na tržištu po mom mišljenju, Liquid Ink Eyeliner o kojem sam pisala ovdje, Plump No Clump je maskara koja me se do te mjere nije dojmila da sam ju proslijedila mami koja nije zahtjevna što se maskare tiče, zapravo gotovo nikad se ni ne šminka jer, eto, ima i lijepih žena kojima to ne treba, čekam da mi prizna da sam posvojena. I <3 Nude sjenilo u nijansi 02 Cake Pop je prekrasno nježno pink sjenilo koje koristim svaki dan od kad sam ga kupila a četkica za blendanje je izazvala takvo oduševljenje da ne znam kako sam živjela prije bez nje. Apsolutno savršena stvarčica za idealno izblendanu kombinaciju nekoliko nijansi sjenila u roku od nekoliko SEKUNDI!




Nakon Eveline 8u1 tretmana za nokte poželjela sam probati još neki od srodnih proizvoda pa sam se odlučila za ovaj Diamond Hard and Shiny Nails tretman za učvršćivanje s kojim sam zasad puno zadovoljnija jer imam dojam da nije tako isušujuć za zanoktice a uspješno je učvrstio moje nokte, posebno problematične kažiprste, rezultate možete vidjeti na slikama niže koje predstavljaju moje sadašnje stanje noktiju. Cijena im je svima podjednaka, oko 20kn.





Ovaj tjedan iz Avona su mi stigle dvije olovke; dvostruka olovka za oči Gunmetal Shimmer Duo koja s jedne strane ima sivu olovku a s druge bež olovku idealnu za waterline i Glimmerstick Brights olovka u nijansi Turquoise Burst, obje za 29kn...



...Paige Midi Set Prstenja različitih veličina, tri sa srebrnim i četiri sa zlatnim efektom za 39kn čemu nisam mogla odoljeti...


...i dva Cellu Break 5D anticelulitna tretmana za 85kn kojima nisam mogla odoljeti zbog cijene, zbog toga što mi je to jedan od najprodavanijih proizvoda i zato što se sjećam da su mi pružali odličan efekt hlađenja u kojem sam uživala. Nadam se samo da ću ih koristiti jer i sama masaža dobro dođe u borbi protiv celulita, pogotovo ako je riječ o preventivnoj njezi.

Toliko o mojim novitetima, nisam se ni u najluđim snovima nadala da bi ih moglo biti ovoliko! Ako želite čitati o nekom od ovih proizvoda slobodno pišite i hvala vam na posjećivanju bloga i u ovom dužem periodu kad nisam bila aktivna! :*

18 comments:

  1. Previše divota na jednom mjestu :D a ovo za lak, izgleda da se universe urotio protiv tebe ;) al hej, bolje dva laka, nego niti jedan. :D Nadam se da ćemo se nagodinu upoznati na bb dayu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđaju moje novine! Lak je prekrasan ali blizanca moram nekom pokloniti da ne uživam samo ja u njemu, ipak mi je previše imati dva tirkizca. :D I ja se nadam da ćemo se upoznati, već se veselim idućem bbdayu! :)

      Delete
  2. Ajoj predivni su proizvodi, svi od reda. Drago mi je da vidim da se još nekome svidja lash sensational :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sad sam mirna od kupovine jedno vrijeme, baš se puno toga nakupilo. Lash Sensational mi je senzacionalna! :D

      Delete
  3. Wohoooo, odličan new in! :D Baš sam gledala katalog i razmišljala o ovom novom puderu, tako je odlično opisan u katalogu, ali nisam htjela naručiti da ne fulam nijansu. Sad kad kažeš da je rijedak (ne prekriva dobro jel - pliz javi da li sam dobro skužila) vjerojatno ga neću kupiti jer ipak meni treba nešto i sakriti prištiće haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, baš je sav woohoo! :D
      Ma sav mi je čudan taj puder, kao neka pjenasta krema koja se uvlači u pore, baš mi se nije svidio, mooožda mi se čini da je takav jer mi je nijansa dosta pretamna ali sumnjam. Teško da bi prekrio prištiće.

      Delete
  4. A znači ti si bila jedna od onih sretne guze, lijepo :D Taj parfem koji si dobila sam šnjofnula na BBD i odličan mi je te ga planiram naručiti :D Olival olovka mi spašava nokte, odnosno zanoktice koje su u katastrofalnom stanu, zapravo ne pamtim kad su bile tako loše :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, jedva sam hodala sa svim tim vrećicama. :D Ja parfem nisam još ni otvorila ali probala sam ga na Avonovim mirisnim stranicama i odličan je, pokušavam ga još malo sačuvati dok ne potrošim bar jedan otvoren. Olival olovka je baš spas, baš me zanima koliko će dugo ostati uljna.

      Delete
  5. Proizvodi od Ziaje fkt predobro mirišu! :) A lak..haha a kaj sad..nek se nađe, baš je lijepa nijansa ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, odlični su Ziajini proizvodi ali krema za ruke je klasu iznad ostalih. Drugi lak mi je bio scena iz zone sumraka ali nekog ću razveseliti duplićem. :)

      Delete
  6. Jako lijepi new in, a najviše me zanimaju dojmovi za Biobazin fluid :) Baš mi djeluje nekako obećavajuće :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zasad se pokazao kao odličan proizvod taj fluid, meni zbog suhe kože samo treba neka dodatna njega prije njega a mislim da bi se osobama s mješovitom ili masnom kožom još više svidio. Kao baza za šminku je perfektan. ;)

      Delete
  7. Prekrasno je sve :D Košulja mi je vrh! :D *She turpije su shit teški, radije uzmi essencovu drugi put* :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. She turpije me neće više vidjeti, a još sam se dvoumila između essence i ove. Svakako planiram uložiti u staklenu sljedeći put, da nema zabune. Drago mi je da ti se sviđa košulja! :D

      Delete
  8. Ovo od BBD-a dijelimo pa necu komentirati haha, ali od ostalog mi se najvise svidja prstenje, obozavam takvo, a nikad da si nabavim :) i super mi je Manhattan rumenilo, lovim ga vec dugo, a nikako da ga uhvatim na snizenju, pogledat cu da li ih jos ima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prstenje je super, moram se samo natjerati da ga nosim, teško se navikavam na nakit. :) Manhattan je ljepotica od rumenila, imala sam sreću s tim sniženjem, obično nasjednem na nešto sumnjivo jeftino s unknown rokom trajanja. :)

      Delete
  9. Stvarno smo super stvarčice dobile na BBD-u :). I da, sad kada vidim koliko si se trudila što se outfita i frizure tiče, moram te pohvaliti, super si izgledala ;).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, lijepo su nas počastili! :)
      Stvarno sam se potrudila i drago mi je da ti se svidjelo! <3

      Delete