Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Friday 6 March 2015

New In #01

Bok!

Danas sam odlučila sumirati sve nove proizvode koje sam kupila od nastanka bloga do današnjeg dana tako da vas čeka puuuno fotografija, riječ je o tromjesečnoj kupovini. Naredne postove ovog tipa imam namjeru pisati svaki mjesec kako bih imala pregledniji uvid u potrošnju i kako bih izbjegla sumorne tekstove. :)

Pa krenimo!





Gore su prokazane fotografije moje prve kupovine u Mulleru. Ideja je bila nabaviti samo Aveo odstranjivač zbog svih hvalospjeva koje sam o njemu pročitala i koje potpisujem - odličan je, nježan za zanoktice a efektan u odstranjivanju laka! Tokom šetnje trgovinom upalo mi je u košaricu ovih nekoliko stvarčica: dvostruko šiljilo, Essence set sjenila za obrve koji je odličan ali najtamnija nijansa mi je presvijetla i njihova olovka za gel eyeliner ali upotrebljavam ju za definiranje obrva i odlična je za to. Soo Glow highlighter je proizvod koji sam morala imati zbog svih blogerica koje su o njemu pisale i super je shiny stvarčica. :) Turpijicu, Duchesse dnevne uloške i CV maramice jer je riječ o groznim proizvodima dok su blazinice bile odlične a povoljne, nepromočive i kompaktne.




Avon noviteti o kojima sam djelomično pisala u ovomovom i ovom postu, klasično dobri ruževi za usne, univerzalni losion za tijelo s pšeničnim klicama u proljetnom giga pakiranju i slatki Secret Kiss gel za tuširanje a tu su Ideal Flawless puder kad mi zatreba nešto jače prekrivanje i Planet Spa Sweet Sensuality spray za tijelo koje još nisam isprobala ali veselim se tom trenutku. :)


Adidas dezić sam kupila jer padam na pink ambalažu i dok sam još u potrazi za idealnim prirodnim rješenjem poslužit će. Odlično miriši, na slatku čistoću, i sprječava neugodne mirise i znojenje kao i svaki drugi dezodorans na mom tijelu jer s navedenim situacijama nemam problema, mogla bih i bez tih proizvoda ali sam rob navike :)


Biobazin sapun za brijanje sam odlučila kupiti i koristiti za čišćenje lica jer sadrži aktivni ugljen. Svakako ću mu posvetiti zasebnu recenziju. Mlijeko za tuširanje iste firme odlično mi odgovara kao in-shower lotion jer pruža lijepu njegu a također bih o njemu voljela posebno pisati post.


Nakon Lip Buttera okusa vanilije poželjela sam probati i verziju s malinom ali nisam stigla, ugrabila ga je od mene prijateljica na što se nisam previše žalila jer su ove limenke naizgled pune nepotrošivog sadržaja tako da ću si ju opet možda kupiti kad potrošim prvi balzam, za nekih desetak godina ;)




Od tri Avon seta zasad sam recenzirala samo liniju za njegu kose i to ovdje dok Planet Spa prekrasnoće čekaju svoj red. :)


Alverde šampon za bojanu kosu prvi je moj susret s tim brendom i već sam jako jako zadovoljna, u svega jednom pranju povukle su se iritacije s tjemena a i kosa se iznenađujuće slaže s njim. Recenzija u planu.


Ovo su bili moji pokloni meni za Valentinovo, o pilingu sam pisala ovdje dok mix micelarnih planiram spomenuti na blogu u narednim danima. Svijeća je odlična za uklanjanje neugodnih mirisa dima cigareta a čokolada je fina. Bila. :D


Eveline prljavoružičasti lak sam pokazala na svojoj fejs stranici jer se još nisam odlučila raditi recenzije lakova, zasad se ne smatram dovoljno vještom u toj umjetnosti da bih objavila post u kojoj dominiraju lijepe fotografije ruku i noktiju. :)



Pana Keia je linija prirodnih proizvoda djevojaka koje se bave aromakozmetikom tako da sam nabavila tonik i kremu za područje oko očiju da vidim kako će se slagati s mojom kožom. Dojmovi su zasad jako dobri a recenziju svakako namjeravam pisati. sve je krenulo od ovog slatkog zvjezdastog sapunčića koji mi je dečko kupio na božićnom sajmu. :)


Loreal Elseve maska za kosu koštala je 11kn (!!!) na vikend sniženju u Bipi tako da nikako nisam mogla propustiti tu ponudu i nisam požalila a Niveino ulje je koštalo tek koju kunu više a prije smo se lijepo družili pa sam ga opet kupila jer obožavam taj Nivea miris. :)


Alverde gel za čišćenje htjela sam isprobati zahvaljujući ovom postu a Babylove šampon također mi je preporučila Uncle Abadash i već mogu reći da mi puno znače njene preporuke jer barata informacijama o sastojcima i lako dostupnoj prirodnoj kozmetici. Essence Lash Princess maskaru kupila sam zato dok sam Deborah lak u toj lijepoj jorgovan nijansi i Mixa baby vodicu za čišćenje kupila jer sam rob brutalnih popusta. :D


Ulola Facelift Serum za lice dobila sam na poklon od Ulole što me jako razveselilo jer je riječ o mom, sad već, omiljenom brendu prirodne kozmetike koja se može naći u drogerijama a također nikad nisam koristila serum pa ovih dana uživam u maksimalnom pamperingu i jedva čekam da prođe dovoljno vremena i da vam mogu pisati o ovom serumu u zasebnom postu, nadam se da će dojmovi ostati pozitivni kao što su sada. :)


Na darivanju kod The Meadow of Beauty dobila sam ovu prekrasnu ogrlicu koju jedva čekam nositi i praviti se važna sa svojim unikatom a priložila sam ju uz serum jer su to dvije stvari koje sam ovaj tjedan dobila na poklon pa sam im napravila selfie. ;)

Nekozmetički New In



Ovaj lijepi plavi novčanik s ukrasnim lokotom naručila sam si iz Avona jer dugo tražim novčanik koji će me oboriti s nogu i ovaj je to učinio, sav je proljetan i vesel a ja jako volim imati detalje u žarkim bojama. Kad bi još malo snizili cijenu pridružila bih mu i odgovarajuću torbu. :)


Nakon tisuću godina traganja napokon sam našla (lažnu) kožnu jaknu koja mi je dovoljno duga na trupu i rukama (jer sam div od 180cm), jednostavna, crna i s remenčićem oko vrata i to u second hand shopu za samo 70kn. Ako vam je blizu i nemate ništa protiv rabljene odjeće u Kutini je second hand shop sa ogromnim izborom odjeće u veoma dobrom stanju.


Zima je već polako iza nas ali vratit će se ona opet :P pa sam si kupila ovaj šal u gore navedenom second hand shopu za 20kn a preslatku kapu napravila je mama mog dečka i predstavlja nešto najljepše od zimske opreme što imam. :)

Eto, toliko od mene! Bilo je tu još nekoliko kistova, kremica za ruke, lakova i proizvoda za tuširanje koje sam nekako propustila uslikati i smetnula ih s uma kao i druge nekozmetičke sitnice ali neka ovo zasad bude okvirna slika tromjesečne potrošnje a nadalje namjeravam biti sistematičnija. :)

Kako vam se sviđaju moji noviteti? Biste li voljeli čitati o nečem od navedenog u posebnom postu?

Pozdrav do sljedećeg posta! :*

27 comments:

  1. Replies
    1. HAHAHHAHA fuck, nadala sam se da moja parcijalna disleksija nikad neće biti otkrivena! :D Hvala, idem odmah ispraviti fail! :D

      Delete
  2. Jao koliki new in :D bas si se lijepo ponovila :) i ja koristim essence set za obrve...svidjaju mi se svi proizvodi koje si uzela u Avonu, posebno nova linija za kosu :) nije fer kod vas su puno bolja snizenja :P steta sto i mi nemaml bipu pa da uzivamo u prqvim snizenjima, cesto citam o bipinim velikim akcijama :) novcanik je bas lijep :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, primjetila sam da su kod nas sniženja puno veća nego kod vas što mi je neobično ali tko zna kako tržište funkcionira. :) Novčanik je novi mezimac ali primjetila sa da je rastrošniji od predhodnih, morat ću obaviti razgovor s njim :D

      Delete
  3. Nisam znala da postoji ovaj Biobazin sapun s ugljenom :D Navijam za recenziju njega i one prirodne kozmetike ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slučajno sam saznala za taj sapun, usput je spomenut na Šminkerici u postu o aktivnom ugljenu pa sam mu odlučila dati priliku. Potrudit ću se ubrzo recenzirati prirodne proizvode jer su i meni u zadnje vrijeme omiljeni. :)

      Delete
  4. imamo dosta istih stvari :) uzela sam si isto novčanik, ali nekako me razočarao iznutra, nemam kuda sa novcem, pa moram držati sitno i papirnate zajedno, što mi se niti malo ne sviđa, ali izvana je super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se za praktičnost novčanika - nikakva je i snalazim se s gotovinom na isti način ali tako mi je lijep, opraštam mu sve :D

      Delete
  5. Lijepi noviteti, novčanik je krasan a i ostale Avonove stvarčice (posebno rumenilo :D). Baš me zanima Ulolin serum pa se veselim tvojim dojmovima a Panakeia sapunček sam i ja dobila na poklon, moj je bio u žutoj kutijici, miris me oduševio, ali nekako se čudno i previše topi, onako je sav sluzav kad ga smočim... ali koristila sam ga samo za pranje ruku (nisam baš ljubitelj sapuna u neke druge svrhe) pa je možda bio previše u doticaju s vodom i nije se stigao osušiti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislila sam da bi tebi posebno moglo zapeti za oko rumenilo :D Ulolin serum mi je već odličan ali pričekat ću još neko vrijeme s recenzijom, za svaki slučaj.
      Kad mi je M. donio Pana Keia sapun uspio je zapamtiti da ga obavezno moram držati na suhom kad ga ne upotrebljavam jer su ga cure izgnjavile tako da nije mogao zaboraviti taj detalj pa sam ga uspjela sačuvati, još ga koristim i dobro se drži. ;)

      Delete
  6. Hvala ti na pominjanju :) Mnogo mi je milo da ti odgovaraju proizvodi. Imate dosta prirodnih brendova kod vas kojih nema ovde, i deluju dosta interesantno. Uživaj :) kissi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema na čemu, pokazali su se kao odličan izbor! Da, primjetila sam da brendovi prirodne kozmetike zasad ne zadiru jedni drugima u granice što mi je malo žao jer bih voljela probati i proizvode dostupne u BiH ili Srbiji ali valjda će se i to promjeniti kad se ustabile na tržištu. :)

      Delete
  7. E pa bio je uspešan shopping, rekla bih :)
    Novčanik je prelep, a inače ovaj labello i ja imam već duži period i jedva sam pola potrošila, nemoguće ga je potrošiti zaista :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bile su to uspješne kupovine i povoljne, što me posebno veseli. :) Odlično je Labello ali ipak bi mi bilo draže da je u obliku sticka, možda uskoro to i naprave iako je ovo pakovanje stvarno izdašno i slatko. :)

      Delete
  8. prekrasan mi je novčanik, baš kao što si rekla, lijepo proljetan :)
    Essence Lash Princess obožavaam :D
    planiram kupiti ovaj Alverde šampon za obojanu kosu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđaju moje stvarčice! :) Nadam se da će ti odgovarati šampon, iako nemam obojanu kosu meni je odličan i jako blag za tjeme a ovih dana ga upotrebljavam samostalno, bez ikakvih drugih balzama, maski i ulja i iznenađena sam kako mi je kosa lijepa, lepršava i nimalo suha!

      Delete
  9. Volim dobre new in postove, a ovaj je definitivno takav ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Također volim čitati o novitetima na drugim blogovima i drago mi je da ti se sviđa moj izbor. :D

      Delete
  10. Biobazin sapun?! whaaat...ako bude recenzije, s nestrpljenjem očekujem :D inače, odličan i ogroman new in..sve mi se sviđa...iako osobno mi Avona preko glave :) a šta ću kad mi je najdostupnije, ne moram izađi iz kuće da nešto kupim :) hahhaha.. krasan post :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, Biobazin sapun je jako dobra star, po mom mišljenju mogu slobodno izbaciti "for men" opis jer je univerzalan. Za Avon se potpuno slažem ali što ću kad sama naručujem proizvode i onda mi ruka sama unosi šifre u obrazac za narudžbu čim vidim neku kolekciju ili povoljne novitete iako pokušavam smanjiti kupovinu Avonovih proizvoda jer sam već željna proizvoda drugih brendova! :D

      Delete
  11. Kolko divota na jednom mjestu, pogotovo Avonovih *__* mene zanimaju dojmovi Biobazine micelarne, čitala sam da iritira oči pa me zanima second opinion. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđaju moje novine :D Svakako ću uskoro pisati o Biobazinoj micelarnoj jer sam pročitala postove s oprečnim mišljenjima a odmah ću ti reći da je mene prvo užasno razočarala a sad ju volim jer je proces privikavanja prošao u pozitivnom smjeru! Baš neobičan proizvod!

      Delete
    2. Ok, sad si me još bolje zaintrigirala za nju, veselim se recenziji. :D

      Delete
  12. Odličan new in! Vidim da si velika ljubiteljica Avona :). I ja sam se nedavno počastila Essence highlighterom, ja sam baš zadovoljna njime, nadam se da ćeš biti i ti :). Baš daje fini, nimalo napadan sjaj :). I nadam se da će uskoro recenzija Ulola Facelift Seruma za lice, baš me zanimaju tvoji dojmovi :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidjela sam da si i ti kupila Essenceov soo glow :D Valjda ga sve mi blogerice sad imamo i čini se da se svima sviđa. :) Avonu više robujem jer šaljem narudžbe u mamino ime pa svaki put ubacim u narudžbu "samo par sitnica", moram reducirati malo potrošnju njihovih proizvoda. :D Ulolin serum svakako će dobiti svoju recenziju uskoro jer već sad vidim da ju zaslužuje. :)

      Delete
  13. Svega lepog tu ima i dosta toga sam probala, ali da ne bih oduzila komentar :), rado bih citala o tvom iskustvu sa Alverde gelom za ciscenje. Hvala unapred :) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svakako ću odvojiti post za Alverde čistač, već mi se jako svidio iako ga ne koristim često, više po potrebi, jer je namijenjen masnijoj koži od moje. Hvala tebi na komentaru. :)

      Delete