Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Friday 16 December 2016

Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder

Bok!

Danas sam odlucila na blogu zabiljeziti crticu o jednom lijepom highlighteru, prijatelju pocetnica u sljastenju ali i novcaniku! Pogledajte Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder!




Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder je moj prvi sluzbeni highlighter ikad. Iako sam posjedovala lijepi kremasti Essence prije vise od godinu dana, tad sam jos bila u fazi make up napretka kad nisam imala pojma cemu taj komad kozmetike uopce sluzi. Danas znam otprilike kud i kako s njim pa mogu u konacnom looku upotpunjenom highlighterom cak i uzivati!


Igrom slucaja nasla sam se u drogeriji s krupnom novcanicom koju sam morala podhitno usitniti. Nisam htjela impulzivno potrositi hrpu novaca na nesto sto mi mozda nece odgovarati a opet sam se htjela pocastiti necim lijepim. Stala sam pred Catrice stand i odlucila uzeti predmet koji ce me na prvi pogled najjace privuci. I voila! Dosla sam kuci s ovom sjajnom kutijicom. Za 5.50€.

Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder dolazi u nijansi 010 Light Infusion iako nisam sigurna da postoje ostale nijanse. Jednostavna i cvrsta kutijica sadrzi 8g pecenog highlightera koji se uopce ne trusi, ostavlja posvjetljujuc trag boje sampanjca sa puno sitnog, zlatnog shimmera. Prilicno je pigmentiran ali da se dozirati i lako izblendati i mislim da lijepo izgleda na svijetlijem tenu. U svakom slucaju jako dobar i izdasan proizvod za sasvim pristojnu cijenu.


Highlighter najradije koristim na gornjem dijelu jagodica jer mi se cini da mi tako najbolje pristaje a kako je ovaj korak u sminkanju jako popularan u Irskoj (ni jedna ga djevojka ne preskace) nije mi nikakav neugodnjak izaci van zasjajena kao ulastena kugla. Jos kad odem u trgovinu u pidzami bit cu asimilirana!

Koristite li highlightere? Imate li favorita? Pisite mi sve! :D

2 comments:

  1. Želim ti da uživaš u svom prvom hajlajteru! Dopada mi se što je suptilan pa se može koristiti lepo i za dnevnu šminku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! :D Uzivam, pogotovo jer u ovim blagdanskim danima ni jedan highlighter ne moze biti too much. :D

      Delete