Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Monday 28 November 2016

Benefit trio - Hoola Bronzer, The Porefessional Primer i They're Real Maskara

Bok!


Prije nekoliko dana u lokalnoj ljekarni sam naisla na akciju, 3 Benefit mini proizvoda za 30€. Da se razumijemo, uopce ne mislim da je to neko super snizenje, ali ajde, yolo! Odlucila sam se pocastiti i napokon se i sama uvjeriti oko cega se dize takva graja i zasto se radi o najprodavanijim proizvodima branda. Hype oko ambalaze potpuno razumijem, retro kartonske kutijice i dizajn prikladan za pedesete godine proslog stoljeca su nesto na sto cu pasti uvijek i ocigledno je da nisam jedina s tom slaboscu.




Prvo cu vam predstaviti bronzer. Proizvod koji nikad nisam koristila niti sam ikad pomisljala na to. Razlog je jednostavan, nisam htjela ulagati u nesto za sto sam sigurna da ne znam pravilno upotrebljavati. Medutim vjezbom do savrsenstva, nema druge, A i ime mi je super, Hoola! :)
Kutijica je zbilja minijaturna i sadrzi 4g proizvoda, maleno ogledalce koje je vise estetski zgodno rjesenje nego super prakticno, i mali plavi retro kistic kojeg cemo iz milja prozvati penzl jer je toliko sladak da zasluzuje nadimak. Nikako neophodan.
Gledala sam milijun tutorijala, napravila dobro istrazivanje proteklih nekoliko mjeseci, i upustila se u avanturu nanosenja bronzera kako bih postigla efekt osuncanog tena. Zakljucujem da se radi o visoko pigmetiranom bronzeru mat efekta, mislim da mojem svijetlom tenu jako lijepo komplimentira jer mi je lice djelovalo svjeze, prirodno i nimalo narancasto. Prednost je i to sto se jako lijepo blenda, prvo sam amaterski nanijela previse proizvoda ali sam ga uspjesno izblendala i dobila zeljeni efekt jako lako. Nedostatak je svakako malo pakiranje kojem je tesko pristupiti sirim kistom i cinjenica da se proizvod strahovito trusi.
U mom slucaju ovaj je bronzer vrijedan ulaganja jer nijansa odgovara mom tenu pa iako je pakiranje jako malo meni ce biti itekako dugo dostatno s obzirom na to koliko se u zadnje vrijeme cesto sminkam. Dakle efekt je pobjedio. :)




Sljedeci na redu je the POREfessional proizvod kojem je namjena popuniti pore, to jest uciniti ih nevidljivima, i nazvala bih ga primerom ali proizvodac navodi da se moze koristiti kako prije nanosenja make upa tako i kasnije, dakle predstavlja kremicu kao "dual-action to prime and touch-up during the day" isto kao i da sazdrzi vitamin E koji stiti kozu od slobodnih radikala. Prije ovog Benefitovog isprobala sam samo Catrice primer u bijeloj tubici i nimalo me nije impresionirao pa sam se za ovu cijenu nadala cudu.  Moram priznati cudo sam dobila, odusevio me svojom svilenkastom teksturom, probala sam ga na oba nacina i pokazao se kao iznimno dobar u svojoj namjeni, kao baza odlicno priprema lice za naredne proizvode a kad ga se nanese na make up doslovce izbrise pore. Sminka ostaje postojana do skidanja. Doduse, ovo su moji prvi dojmovi nakon svega nekoliko koristenja na nekoliko nacina tako da uzmite i to u obzir. Za pocetak nemam zamjerke.
The Porefessional kremica je boje koze i pri razmazivanju se ponasa kao bilo koji transparentan proizvod, odlicno se stapa i jos bolje zagladuje, toliko me odusevila da vec cijeli dan strepim nad ovim tekstom u strahu da nesto ne propustim napisati. Kolicina proizvoda u tubici je 7.5ml i ovo je najretro pakiranje od cijelog trojca, oponasa kutiju akcijske figure kojoj su posebne moci brisanje pora. Pre-sla-tko!
Uz tubicu u kutijici se nalazi i mala knjizica s uputama kako upotrebljavati primer i dodatni hvalospjevi sto je isto tako lijep detalj.





Hoola i Porefessional swatch



Zadnji dio veselog trojca je maskara! Crna They're Real maskara s gumenom cetkicom jedini je dio ove price koji me ostavio ravnodusnom. Nije rijec o losem proizvodu, maskara lijepo naglasi trepavice dajuci im duzinu i volumen ali to malo pakiranje ubija svaku radost nanosenja za efekt koji sam dobivala i od pet puta jeftinijih maskara. Proizvodcic dolazi u smedoj tubici (sto je bilo jako zbunjujuce kad sam dosla kuci i otvorila kutijicu!) sa srebrnom drskom u kolicini od 4g a sve skupa je zapakirano u crnu kartonsku kutijicu koja je vise manje ukrasena statistickim hvalospjevima maskare. Boji trepavice izrazito crno i sve u svemu nisam nezadovoljna mada sigurno necu kupiti full size verziju.

.


Trio na licu, nista napadno, no-make up make up look za svaki dan, zakljucit cu da mi je drago da sam se upustila u ovu Benefit avanturu jer i da su ostali proizvodi bili totalni promasaj opet bi se isplatilo zbog the POREfessional zvijezde koja ce uskoro naci put do mog make up stolica u originalnom pakiranju.



Jeste isprobale neki od Benefit proizvoda? Koji su vasi favoriti? Imate li koji na wish listi? Veliki pozdrav do iduceg posta! <3

4 comments:

  1. Nisam probala ništa, ali nadam se da će se to uskoro promijeniti, točnije prvom sljedećom prilikom kad odem do Trsta :)

    ReplyDelete
  2. Potpisujem hvalospjev za Porefessional, jedan od najboljih primera & super za pore! :) Hoolu isto volim i slažem se da nijansa odgovara svjetlijem tenu i super je za početnike :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Porefessional mi je uljepsao make up rutinu! Nema vise natrag :D Nadala sam se samo da cu dobit neku preporuku jednako dobrog jeftinijeg primera ali vidim nista od toga :D
      Hoolaje definitivno ugodno iznenadenje. Sljedece bih voljela isprobati nesto njihovo za obrve, nadam se samo da imaju dobar izbor tamnih nijansi.

      Delete