Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Monday 28 December 2015

NYX Soft Matte Lip Cream - SMLC11 Milan

Bok!

Nakon duže pauze donosim vam prikaz svog prvog ruža s mat završnicom, NYX Soft Matte ruža u nijansi 11 Milan. Slike su standardno katastrofalne ali unatoč nemogućnosti zumiranja drago mi je da iz njih ipak izvire ružičasti vibrato ovog ljepotana. Boja nije nimalo blagdanska međutim spada u spektar nijansi koje mi je najugodnije nositi na usnama a s obzirom na to da na poslu kojeg trenutno radim ne smijem nositi napadnu šminku osjećam se izvanredno kad slobodnim danima šetam ovu pinkoću sivim ulicama Dublina. :)




Drvo s daškom hrđe koje sam našla u svom novom dvorištu su mi do sad najdraže kulise za prikaz kozmetičkih proizvoda, sigurna sam da ćete se još nagledati ovakvih scena.


Iako mutna, ova fotografija prilično dobro prikazuje nešto nepravilniji nanos ruža zbog kojeg je potrebno pažljivo staviti dva do tri sloja, uz kratko sušenje u međuvremenu, kako bi na usnama bio postojan i ravnomjerno pokrivao usne. Nakon tog procesa ruž je postojan na usnama sve dok ga nasilno ne skinete za što vam je dovoljna obična maramica. Uz jelo, piće i cigarete blijedit će, osim na rubovima usana, prilično neprimjetno do 2 sata, nakon toga potrebno je lagano popravljanje.


Osim što je veoma ugodan na usnama jer je soft matte, dakle ne suši se u jaki mat finiš i ne skuplja usne te na njima ne stvara kratere, karakteristika koja mi je omiljena je njegov miris fine vanilije - nimalo neprirodan i strašno simpatičan detalj.


Zadovoljstvo posjedovanja ovog ruža platila sam 7€ u nekoj dublinskoj ljekarni i zasad je jedina nijansa koja mi je privukla pažnju baš zato jer je prigodna za svaki dan a zasad nemam priliku nositi ekstravagantniji makeup, nažalost.


Kako se vama svidela ova fuksijica? Posjedujete li koji NYX soft matte ruž? Kakvi su vaši dojmovi?

Hvala na čitanju, želim vam sretne blagdane i uspješnu Novu 2016! 
Puno pozdrava sa zelenog otoka! <3

6 comments:

  1. Nisam probala ove Nyx tekuće ruževe, a koliko sam primijetila mišljenja su podijeljena. Nijansa koju si izabrala mi je lijepa i uklopila bi se i kod mene :D Draga moja također ti želim sve najbolje povodom blagdana i šaljem virtualne puse :* :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možda nije najdugotrajniji i najmat od ponude na tržištu ali meni ispunjava sve što tražim kod ruža tako da nimalo nisam nezadovoljna performansama. :D Drago mi je da ti se sviđa nijansa koju sam odabrala! :) Virtualne puse primljene, sve najbolje u novoj godini!! <3

      Delete
  2. Predivna boja,pitanje da li ima u zagrebu gdje za kupiti nyx proizvodi....hvala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iskreno rečeno - nemam pojma! Najbolje pitati striku Googla za pomoć, vjerujem da Nyx ima koji štand u metropoli.

      Delete