Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Thursday 11 June 2015

Ziaja za ruke i tijelo

Bok!

Danas sam odlučila napisati kratak opis Ziajinih proizvoda koje sam dobila na ovogodišnjem Avon Beauty Blog Day-u. Riječ je o Ziaja kremastom gelu za tuširanje i losionu za tijelo s arganovim uljem te Ziaja kremi za ruke i nokte s kozjim mlijekom.




Dugo sam odugovlačila s ovim postom zato što ne mogu Ziaji preći preko te ružne ambalaže. Toliko mi je neprivlačna da sama nešto iz ovih linija nikad ne bih kupila. Drago mi je da sadržaj nije zaslužio takvu kritiku, dapače, riječ je o njegujućim i mirisnim pomadama. Osvrnut ću se na svaku od njih.

Ziaja kremasti gel za tuširanje s arganovim uljem



Prvi Ziajin gel za tuširanje bio mi je Silk verzija i pokazao se kao solidna tuširalica o kojoj nemam što posebno reći. Mirisao je na čisto i bio samostalno nedovoljno njegujuć za moju suhu kožu. Kad sam dobila ovaj gel nisam imala prevelika očekivanja. Pretpostavljala sam da će ugodno mirisati i da ću jedva čekati da ga potrošim kako ne bih morala predugo gledati tu rugobu od bočice na policama tuš kabine. Moram priznati da sam se ugodno iznenadila od kad ga koristim. Miris mu je svjež i odlično mi odgovara u ovom sparnim i vrućim danima. Odlično čisti kožu a njegov miris relativno dugo osjećam na koži. Kremaste je teksture i stvara bogatu pjenu. Bočica sadrži 500ml proizvoda tako da će vam potrajati stvarno dugo. Moja je sad već pri kraju i već mi je žao što je tako brzo nestala, više se čak ni ne ljutim na taj sterilan dizajn. Volim kad dobar proizvod ubije predrasude u meni.




Losion za tijelo s arganovim uljem



Losion za tijelo s arganovim uljem također je isprva naletio na nož kod mene zbog ružne vanjštine i gužvanju sklone plastike iako je pumpica pun pogodak za higijensko doziranje. Kad sam ga, još u hladnijim mjesecima, počela koristiti uz pripadajući gel za tuširanje jako sam se ugodno iznenadila. Nema mi veće sreće nego koristiti losion koji odgovara gelu za tuširanje, mislim da je ovaj svijet tako zamišljen, a ne da se različite arome kolju! S lakoćom mi je sanirao problem zvan suhe potkoljenice, ruke i laktovi. Njegujuć i mirisan losion zapakiran je u količini od 400ml u bočicu za kojom nikad ne bih posegnula na polici a tako mi je drago da ju sad imam. :)




Krema za ruke i nokte za suhu i borama sklonu kožu - kozje mlijeko




Proizvod kojeg smatram zvijezdom ovog posta je upravo krema za ruke s kozjim mlijekom. Za razliku od predhodnih proizvoda ovo mi se pakiranje strašno svidjelo, baš mi je simpa ta plosnata tubica sa zanimljivim fontom i kozom na sličici. :) Krema je ugodnog mirisa, lagane teksture koja se veoma brzo upija a ostavlja nježnu kožu ruku s kojima za nekoliko sekundi već mogu nastaviti raditi nešto bez da mi smeta ljigavost zbog kreme. Tebe sam tražila cijeli život! Krema dolazi u količini od 80ml a meni traje već nekoliko mjeseci jer nisam baš ovisnica o kremama za ruke ali sigurna sam da ću ovu opet kupiti.




Jeste li koristili neki od ovih proizvoda? Volite li Ziajine stvarčice? Kako se vama sviđa njihov dizajn?


12 comments:

  1. Gel za tuširanje kod mene očito svi vole jer vidim da mi ga svako malo kradu otkad sam ga donesla u kupaonu grrr :D Zapravo, odlična su mi sva tri proizvoda i preeeedobro mirišu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaaa, mirisi su odlični, pomalo topli a opet dovoljno osvježavajući za ljeto! Ja svoje imam samo za sebe, hehehe :D

      Delete
  2. Čula sam dosta pozitivnih stvari o niima, sviđa mi se ambalaža, cijena je pristupačna, a ja nikako da kupim išta od Ziaje :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh, meni ambalaža nikako nije privlačna ali s proizvodima sam generalno zadovoljna, cijenom također. :)

      Delete
  3. Najiskrenije, i meni je izgledom za oko zapela krema za ruke! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, djeluje praktično i elegantno a takva i je. :)

      Delete
  4. Meni gel za tuširanje nije legao jer mi je isušio kožu, dok su mi losion i krema za ruke divni, fini i mirišljavi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je predhodnik bio daleko više isušujuć tako da mi je ovaj čak ok ali uz obaveznu njegu losionom nakon. Baš su fiiiini, da. :)

      Delete
  5. obožavam ziajine gelove :))) a i ambalažu, it's so classy :DD jedini koji nisam isprobala je sa arganovim uljem- ali moram..najbolji mi je od kozjeg mlijeka, pa narače, pa kokosa...itd, itd...sve im je super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha, totalno classy! :D Želim i ja isprobati Ziaja arome koje još nisam ali u bijelom pakiranju više vjerojatno ne. :D

      Delete
  6. ja ih prvi put koristim a krema i losion su odlični! probala sam i masku iz iste linije, imam sve pohvale za nju!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uuuu, za masku nisam ni čula, moram to malo bolje proučiti! Dobar posao rade, mora se priznati. :)

      Delete