Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Wednesday 3 June 2015

Biobaza Spring Flowers Natural Deo

Bok!


Danas sam pripremila recenziju Biobazinog Spring Flowers dezića, mirisne cvjetne bombice kojoj nisam odoljela kad sam ju prvi put vidjela na policama, unatoč brojnim zloglasnim pričama koje su se širile u blogosferi na temu ovih roll-on proizvoda. 3:)







Biobaza Spring Flowers natural deo je prirodni dezodorans s mirisom ružinog drveta i geranija, dakle slatkast i cvjetan kakve osobno preferiram. Pakovanje mi je ultra simpatično, to je roll on klasičnog oblika ali je čep nešto veći pa proizvod izgleda okruglasto i debeljuškasto. Ne sjećam se točno cijene ali znam da sam svoj primjerak kupila u dm-u, a cijena se kreće između 15 i 20kn što je posve prihvatljivo. Količina proizvoda je 50ml. Tekstura je dosta tekuća ali rekla bih da se brzo suši i stvara ugodan osjećaj na koži. Dlačice na području pazuha čupam iz korjena, nekad pincetom nekad epilatorom, tako da mi koža nije iritirana pa me samim tim ni ovaj proizvod ne irititira. To što je proizveden od 99% sastojaka prirodnog porijekla još je jedan plus u cijeloj priči.

Na isprobavanje me potakla želja za korištenjem prirodnog dezodoransa a posebno sam zapela za kupovinu nakon pročitanih recenzija da Biobazini Natural Deo-si ne sprječavaju znojenje i pojavu neugodnih mirisa na području pazuha. Stvar je u tome da ja nemam problema sa prekomjernim znojenjem na tom području i zaista mi nisu potrebni agresivni antiperspiranti kako bih se osjećala čisto i ugodno. Kako sam pretpostavila, tako je i bilo. Namjerno sam pričekala ove malo toplije dane kad se više krećem da bih vidjela kako ćemo se slagati i priča je ista. Jako sam zadovoljna kako se Spring Flowers ponaša na mojoj koži i potpuno je u skladu s potrebama moga tijela.

Za razliku od pazuha ne bih imala ništa protiv da netko izmisli antiperspirant za leđa. :O

Svakako bih svima preporučila bar povremen odmor pazuha u vidu korištenja prirodnijih proizvoda s vremena na vrijeme jer svjež znoj nema neugodan miris a i nema ništa loše u povremenom oslobađanju prirodnih esencija. Ukoliko se ne radi o preskakanju dnevne higijene vaš miris tijela nekome može biti itekako privlačan. ;)

SASTAV: AQUA, GLICERIN, POTASSIUM ALUM (Natural Mineral Salts), ANIBA ROSAEODORA WOOD OIL, XANTHANGUM, OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF AXTRACT, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, PELARGONIUM GRAVEOLENS (GERANIUM) OIL, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, LIMONENE, CITRAL, ISOEUGENOL, BENZYL BENZOATE.

Jeste li probale Biobazine deziće? Postoji li šansa da se još nekom svidio?


9 comments:

  1. Da se Biobaza može kupiti u BiH dm-ovima definitivno bih kupila neki od ponuđenih, jer sam čitala dosta recenzija i većini zaštita nije dovoljna ali mene zanima jer se radi o prirodnom proizvodu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možda jednog dana i dođu u BiH. :) Mene također uvijek privlači prirodna kozmetika a ovaj dezić nije "ni pola tolko loš ko što kruže glasine". :D

      Delete
  2. Ja čekam da Biobaza dođe u Srbiju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako i ja jedva čekam Aura kozmetiku kod nas! :)

      Delete
  3. Ja sam probala Biobazine deziće i meni su sasvim okej, baš kao i ti, ne trebam hard core suzbijanje - mislim da je taj tip korisnica uglavnom zadovoljan :)

    ReplyDelete
  4. Potpuno se slažem, zapravo se veselim isprobavanju ostalih varijacija ovog dezića jer je učinak po mom mišljenju i više nego zadovoljavajuć, mogu samo nadalje negodovati ili biti zadovoljna s aromama. :)

    ReplyDelete
  5. Kod mene isto stanje s znojenjem kao kod tebe :) tako da mi ovi dezići baš super odgovaraju :) i mirisi su mi fini i osvježavajući, još da ne volim komplicirati i stalno nešto novo probavat bilo bi super :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš tako, što vrijedi što nam je odličan kad mi blogerice uvijek moramo nešto novo isprobavati. :D

      Delete