Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Saturday 23 May 2015

Avon Anew Vitale BB+ krema

Bok!

Danas sam vam pripremila recenziju svoje omiljene podloge, Avonove Anew Vitale BB+ kreme. S obzirom na to da trenutno koristim već treću tubicu mislim da je vrijeme da svoje pozitivne dojmove podijelim s vama.





Krema dolazi u slatkoj ombre pink tubici koja sadrži 30ml proizvoda, zapakirana je u kartonsku kutijicu žarko ružičaste boje a uz nju je priložen i prospekt u kojem na nekoliko jezika obećava određena trenutna djelovanja poput reduciranja pora, nesavršenosti i crvenila, ujednačavanja tona kože, obnavljanja i hidratiziranja kože kao i da zaglađuje te pruža izgled pun energije dok kao dugoročan efekt navodi reduciranje tankih linija, povećanih pora, umora i beživotnog tona kože. Kažu da je prikladna svim tipovima kože i pruža zaštitni SPF 20. Cijena kreme u aktualnom katalogu iznosi 69,00kn dok joj je puna cijena 85,00kn.



One značajke koje ova BB krema ima čine ju mojim apsolutnim favoritom svih do sad isprobanih podloga iako se ne slažem s nekim navodima u opisu. Naime odmah moram napomenuti da ne vjerujem kako je ova krema namijenjena svim tipovima kože, ne može ni biti jer ni jedna to nije. Prilično je bogate teksture, što odgovara mojoj suhoj koži, i potrebna je mala količina kako bi se prekrilo cijelo lice. Svijetle sam puti i hladnog podtona a ova BB krema se savršeno stapa s mojom kožom tako da nisam sigurna kako bi se ponašala na osobama s toplijim podtonom kože. Zbog svoje kremaste teksture pokazala se kao odlična baza suhim korektorima koji po njoj jednostavno klize i ne uvlače se u borice na području oko očiju što mi je najbitniji faktor kod ovakvih proizvoda. Laganog je cvjetnog mirisa koji je nenametljiv i ugodan i pruža lagano prekrivanje i ujednačavanje tona kože.


U zaključku: ako imate suhu kožu i svjetlije ste puti hladnog ili neutralnog podtona onda sam apsolutno uvjerena da ćete biti oduševljeni Anew Vitale BB+ kremom, a za sve ostale tipove kože zaista to ne mogu tvrditi.


Vama koji se snalazite sa sastojcima prilažem ovaj popis otrova. :D



Ovako izgleda moja koža s laganim slojem BB kreme koju sam ovaj put nanijela beauty blenderom.




Ovako će izgledati teta Smrt koja će doći po vas kad vam dani budu odbrojani.



Koristite li BB kreme? Jeste li probali ovu? Podijelite svoje dojmove! :)

6 comments:

  1. Nisam ni obraćala pažnju na sastav prije, i nije idealan baš xD inače samo bacim kutijicu :D sada koristim azijske bb kreme, na kojima i ne piše sastav ili ja ne mogu da pročitam, što je još gore :D
    Meni je krema odgovarala i zimi i ljeti kada dobijem boje, lagano se prilagodi boji tena :) Meni se taj miris baš sviđao, nekako je blag, a divan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekad je možda i bolje da ne vidimo sastav! :D
      Da, lijepo se prilagođava koži i kad malo potamnim ali kasnije kad se razvije prava ljetna boja tonirane kreme i pudere prestanem koristiti tako da stvarno nemam pojma kako bi to izgledalo...a miris je baš fin. :)

      Delete
  2. Tvoj ten je tako lijep da ti ništa ni ne treba :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, voljela bih da je to uvijek istina! <3 :)

      Delete
  3. Kao masnokošcu jako mi je teško pronaći BB kremu pa sam odustala od potrage i BB krema :D Drago mi je što si zadovoljna s ovom BB kremom jer ti se baš lijepo stopila s tenom :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, meni se čini da bolje kreme za mene nema. Primjetila sam da se masnokošci ne slažu baš najsretnije s BB kremama, sva sreća pa zato postoji cijela vojska prihvatljivijih verzija toniranih krema za sve tipove kože. :)

      Delete