Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Sunday 1 March 2015

Avon Advance Techniques Supreme Oils

Bok!

Danas ću pisati o novoj liniji za njegu kose iz Avona, Advance Techniques Supreme Oils proizvodima za njegu kose s pet dragocjenih ulja. Kolekcija se sastoji od šampona, balzama, tretmana za sjaj i uljnog eliksira u spreju. Četka za kosu s prirodnim vlaknima također je novost predstavljena uz ove preparate ali čini mi se da nije namjenjena kovrčavoj kosi tako da sam preskočila njeno naručivanje.




Svi proizvodi sadrže ulja makadamije, sjemenki kamelije, badema, sjemenki grožđa i marule i čim sam vidjela unaprjeđenu liniju Advance Techniques proizvoda morala sam ju nabaviti jer godinama koristim AT proizvode za njegu kose i do sad sam bila izrazito zadovoljna njima. Svi proizvodi iz linije mirišu božanstveno, čitala sam kod Nikoline s bloga Unlimited Beauty da osjeti orašast miris, makadamiju, dok meni jednostavno mirišu medeno. :)


Za početak moram navesti da je moja kosa suha, kovrčava, sad već prilično duga i ne tretiram ju bojama ni toplinom, sušim ju isključivo prirodnim putem. Inače nemam prevelikih problema sa zahtjevnošću tjemena ili negativnim reakcijama na proizvode ali ovu zimu to se počelo mjenjati tako da ću nakon testiranja ovih proizvoda neko vrijeme koristiti prirodne šampone kako bi mi se iznenadna iritacija tjemena povukla. Iritaciju nisu izazvali ovi proizvodi ali nisu pridonijeli poboljšanju stanja, u svakom slučaju pauza mi je potrebna što me posebno rastužuje zbog predivnog mirisa cijele linije.

Šampon




Ovaj šampon, kao i ostali AT šamponi, dobri su u službi čišćenja kose i tjemena, možda je nešto teži zbog svih ulja koja sadrži ali mojoj suhoj kosi to ne smeta, dapače. Gelaste je teksture, lijepo se pjeni, količina mu je 250ml i u aktualnoj kampanji dostupan je po cijeni od 19kn.




Balzam



Balzami za kosu su proizvodi koji me općenito ne oduševljavaju, zapavo ih i ne koristim više, služim se šamponom, maskom i serumima. Teško mi je nešto konkretno reći o ovom balzamu osim da sadrži šljokice koje nisam uspjela niti uslikati niti shvatiti, dosljedno cijeloj liniji predivnog je mirisa, gušće je teksture od šampona, jednake militraže i također je dostupan za 19kn tokom trećeg mjeseca. :)




Njegujući tretman za sjaj kose



Ovaj tretman u početku mi se činio kao beskoristan proizvod ali razuvjerila sam se kad sam ga probala. Jedini je proizvod koji dolazi u kutijici na kojoj su navedene sve informacije o proizvodu. Preporučeno je koristiti ga jednom tjedno i to na način da ga umasirate u vlažnu kosu, ostavite da djeluje jednu minutu, potom isperete. Neočekivano je rijetke teksture, imala sam dojam da će to biti neka gusta pasta ali proizvod je tekuć poput balzama. Istina je da ne otežava kosu, ja sam ga koristila na vrhovima i jednako se lijepo osušila kao i inače, lokne su se formirale neometano i kosa se nije ništa brže mastila. Proizvod dolazi u tubici od 50ml i trenutno je dostupan za 22kn.




Uljni eliksir u spreju


Ovo je moj omiljeni proizvod iz cijele linije! Riječ je o spreju s dvije faze pa ga je potrebno protresti prije upotrebe, nanosi se na mokru ili suhu kosu, kako vam volja, ne otežava kosu i lijepo njeguje. Postao je sastavni dio moje torbice jer ga nosim kao parfem koji ujedno jača kosu i pruža joj sjaj. :) Za 100ml za njega je potrebno izdvojiti 29kn. Morala sam ga slikati na ruci kako ne bi bio izostavljen, ipak je riječ o miljeniku :D



Ukoliko nemate problema s tjemenom poput mene ovih dana a kosa vam je suha ili jednostavno voli ulja onda sam sigurna da bi uživali u ovoj liniji za njegu kose, pogotovo u mirisu. :)

Koristite li Avonove šampone? Imate li kakav savjet za njegu iziritiranog vlasišta?

Pozdrav, do čitanja! :D

8 comments:

  1. I ja sam narucila sve osim sampona.. Nisu mi odgovarali Avon samponi pa nisam htjela da rizikujem... Jedva cekam da mi stignu proizvodi da pocnem koristiti, valjda ce mi odgovarati kao i tebi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da će ti odgovarati i da ćeš uživati u mirisima! Javi dojmove! :)

      Delete
  2. Mislim da se mi ne bi pronašli. Moja ravna i masna kosa bi vjerojatno izgledala kao da su joj sve lađe potonule.... :( ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možda bi ti onda samo šampon bio dostatan a ostatak linije too much. Ipak ako imaš masnu kosu možda bolje ne igrati se s previše ulja. :)

      Delete
  3. Ova linija mi se baš sviđa, ali mislim da je ona namijenjena suhoj kosi, a meni to ne odgovara :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, vjerojatno bi masnu kosu previše otežala ali miris je, pa, Fantazija :D

      Delete
  4. Ja sam nakon godina probavanja našla par pristojni proizvoda koji pašu mojoj jadnoj grivi :D Nebi riskirala s Avonom :D Iako je pakiranje elegantno, privlači :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je godinama AT bila najbolje rješenje za kosu, stvarno nisam ništa bolje koristila ali sad se tek bacam na eksperimentiranje s prirodnijim rješenjima jer se tjeme buni. Baš me zanima koja su tvoja idealna rješenja jer ti je griva jako lijepa! :D

      Delete