Kontakt

thermopolisdelac@gmail.com

Wednesday 10 December 2014

Mini New In

Bok!

Danas ću samo kratko opisati proizvode koji su mi danas stigli iz Avona, jedna paletica kojoj sam se jako veselila i par drugih stvarčica. Nisam mogla dočekati jutro da poslikam sve po danu ali nijanse sjenila su ispale vjerodostojne a one su ionako jedine bitne :))









Radi se o Avonovoj 8u1 paleti sjenila za oči naziva Not So Neutral, četiri nijanse su mat a četiri sa shimmerom, jako nježne, nosive nijanse neutralnih tonova, nisu izuzetno pigmentirane ali daleko od toga da su neuočljive, idealne su za početnice u šminkanju jer je gotovo nemoguće pogriješiti s njima. Ostavit ću detaljnu recenziju za zaseban post. Paletu sam platila 69kn i kad si uračunam vlastiti popust čini mi se kao dobra kupovina. 8)

Uz paletu sam napokon uzela hvaljenu Avonovu vodootpornu podlogu (bazu) za sjenila i kist za sjenilo s razmazivačem. Razmazivač bi bio gumeni dio četkice nasuprot kistu i ne djeluje mi baš iskoristivo ali ostavit ću se predrasuda dok ga ne isprobam! Baza 29kn, kist 25kn.





Nekoliko preparativnih proizvoda se isto našlo u kutiji, radi se o Senses Peaceful Reflection i Mood Therapy Indulging kremastim gelovima za tuširanje koji su mi apsolutni favoriti od kad sam ih probala jer su nježni, ugodnog mirisa i stekla sam praznovjerje da mi nakon korištenja bilo kojeg od njih bude sretniji dan. ;) Set je bio 24kn.

Uz to sam na blef uzela proizvode koji će tek izaći u sljedećem katalogu a to je bio Avon Care set za suhu kožu koji sadržava Intenzivnu SOS kremu za ruke, Univerzalni intenzivni SOS balzam i Intenzivni SOS losion za tijelo za samo 44kn. Pisalo je da je linija formulirana sa Moisture Lock kompleksom koji sadrži ulja jojobe i rižinih mekinja te da u trenu obnavlja suhu, ispucalu i grubu kožu i pruža joj intenzivnu 24-satnu hidrataciju. Nisam mogla propustiti :)

Šal crno bijelog (pepita?) uzorka dobila sam za 1kn jer sam bila vrijedni mama's little avon helper :) Ogroman je, mek i ionako mi je trebao novi šal. Da sam ga vidjela na polici sigurno ne bi bio moj izbor ali zapravo će odlično pasati uz moj crveni zimski kaput.

Toliko o novitetima, sigurno ću se na neke od njih osvrnuti u zasebnom postu, ako vas neki od njih posebno zanima slobodno vičite! Volim čitati new in postove drugih blogerica tako da će se i kod mene ovakvi ponavljati.

Jeste li probali neke od ovih proizvoda? Zanima li vas detaljna recenzija nekih od njih?

9 comments:

  1. Uh, lijepi new in :) Paleta mi je specijalno "zapela za oko" i najviše me zanima njena recenzija :D Pogotovo ova shimmerasta sjenila..lovely :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shimmerasta i jesu zvijezde palete, mat verzije...not so much :) Obavezno cu pripremiti poseban post o paleti.

      Delete
  2. Paletica je vrlo zanimljiva... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zgodna je, poslužit će za nenametljive lookove koje najčešće i nosim :)

      Delete
  3. Paleta je zanimljiva,ali nekako odbija me ta osrednja pigmentacija,nije da sam stručnjak ali svejedno :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se u teoriji ali u praksi zasad mi ipak više odgovaraju lakša sjenila kraće trajnosti i slabije pigmentacije, spašavaju me od blamiranja kad izađem van nakon što sam se igrala vizažistice :)) Iako nisu baš tako loša, solidne su kvalitete koja je u skladu s cijenom.

      Delete
  4. Koji divan lak...moram ih skupit sveee :D

    ReplyDelete
  5. Ja bih rado vidila tu paletu. :D Sviđaju mi se takve neutralne, nježne boje. Nisan neki stručnjak, pa dok ne savladam takve sigurno nebi stavljala neke 'žešće' boje na oči :D Ako bi mogla neki look radit? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boje su lijepe, meni posebno ove šljokičaste. Iako su sjenila slabije pigmentirana uz bazu bi mogla ispasti lijepo za neki look, bit će mi to izazov ali možda koji ubacim. Totalno amaterski al ajde, naučit ću s vremenom :)

      Delete